Crònica Premini: BC Maçanet 45 – 42 Bàsquet Vilafant Mixt

Aquest dissabte ens hem desplaçat a Maçanet de la Selva.

Tenim clar quin és el nostre nivell i el lloc on estem a la classificació de la lliga. El Maçanet tercers, nosaltres últims i sense cap victòria.

Però com sempre es diu, la mainada et pot sorprendre. I vaja que m'han sorprès!

Comencem el primer quart, i fem un parcial de 8 a 0. Increïble actitud en defensa, compartim la pilota...Genial!

Segon quart. Malament. Potser ells han tret a jugadors més forts i nosaltres hem pecat de manca d'actitud en defensa i egoistes en atac. Abusem del bot i no compartim la pilota. Resultat, parcial de 12 a 2 en contra.

La resta del partit és molt igualat, però el quart quart ens costa un parcial de 8 a 0, que al final ha resultat ser definitiu.

Com bé sabeu no miro mai el marcador, i veure que al final el resultat ens ha anat de només 3 punts, em fa sentir molt orgullós de tots vosaltres.

PD. Si lluitem als entrenaments amb la màxima intensitat i apreneu a ser generosos amb la pilota, la millora que tindreu serà espectacular.

Depèn de vosaltres. Sense actitud no val la pena jugar.

Felicitats pel partidàs que heu fet, i al Maçanet per la victòria.