Crònica Premini: B.Vilafant Mixt 15 – 65 B.Lloret Samba Hotels



Han jugat: Paula, Genís, Bruna, Agnès, Arnau, Ona, Javi, Alba, Laia, Rafa, Leire i Martí.

Cap de setmana on tots els jugadors i jugadores hi participen, som 12!!!!!!

Situació que implica que haurem de repartir minuts i, per tant, podem donar el 200% a pista perquè descansarem més de l'habitual.

Us vaig intentar fer entendre un parell de coses; la primera és que es juga com s’entrena i si als entrenaments no arrisquem i no procurem fer les coses el millor possible llavors als partits, amb nervis i tensió, no sortiran. La segona, POC A POC!! Voleu fer grans coses, triples del més lluny possible, malabars fent entrades, voleu recuperar totes les pilotes i sacar com si no hi hagués temps. Paciència, sense pressa però sense pausa. Si hem de treure i trigar 4 dels 5 segons, ho fem. Perquè per treure ràpid i bé primer cal saber treure bé i buscar la millor opció. No sóc partidària de que vulgueu tirar de tan lluny si encara no som capaços de fer una bona entrada o un tir de mitja distància però
això, pel que veig, és quelcom que haureu d’aprendre vosaltres sols. Pel que fa a la defensa, cal confiar en el company, en què hi arribarà i sinó, ajudar o explicar que ha de defensar més.

Tot i així, segueixo molt contenta de l’actitud de tots, lluiteu i teniu ganes de tenir la pilota i això, de moment, és el més important.

Ens veiem dijous!!!!!!!!!!



Comentaris