Crònica Premini fem.: Bàsquet Vilafant 44–27 EEM Caldes Malavella

Comencem un cap de setmana ple de bàsquet, on disputarem doble partit i a més anirem a veure el Barça!!!!

Comencem pel dissabte. Avui ens visitava el Caldes.

Segons la seva classificació i el nombre de victòries que portava a la lliga, ens feia pensar que havia de ser un partit assequible. De totes formes parlem abans de començar el partit i insistim en sortir serioses, treballant en defensa i corrents al contraatac, que són les nostres virtuts.

Juguem els tres primers quarts i veiem com el resultat ja reflectia un 24 a 4, per la qual cosa, parlem a la banqueta, i us explico que de res ens servirà guanyar i tancar el marcador, que hem de buscar nous reptes i millorar coses en atac.

Tal com hem començat a insistir en els darrers entrenaments, ens falla i molt el joc en estàtic, on la nostra circulació de pilota, és molt dolenta.

No sabem jugar obertes, i per aquest motiu us hem explicat els conceptes d'ocupar els 5 espais a la pista, jugar obertes, passar i moure's, i el que significa està en primera o segona línia de passada.

Són conceptes, que us acompanyaran tota la vida, com a jugadores de bàsquet, i ara a premini hem de començar ha treballar, si volem competir contra les millors.

Per aquest motiu, i no com a càstig, us he obligat a jugar 5 quarts sense botar.

Resultat d'aquests 5 quarts 20 a 23. La qual cosa ens fa treure moltes conclusions, però les més importants:

No juguem obertes.
No ens oferim, i no ens col·loquem per davant la defensora, perquè la meva companya tingui una opció de passada.
No sabem parar en un o dos temps. Sense bot fem un munt de passos, perquè corren més les meves cames que el meu cervell.
I l'últim i més important, quan la passem, sembla que ens traiem un pes de sobre, perquè ens quedem quietes mirant que fa la que té la pilota, i per tant no tallem per oferir-nos.

Dit això, us felicito a TOTES pel partit. Si estem parlant de totes aquestes exigències, és perquè la resta de conceptes els teniu prou assolits, i per tant hem d'aspirar a buscar l'excel·lència, i per això ens hem de posar reptes.

Penseu que molts sèniors, no saben fer el que us estem demanant, per això, quan abans comencem a treballar-ho, millor.

Bon descans!

Comentaris