Crònica Premini masc.: Bàsquet Vilafant Taronja 84– 34 Peralada Storks

Jugadors: Aniol, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Martí, Jan, Pol i Oriol Santacana
14 faltes – 2 Triples – 4/16 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 15-11, 8-0, 15-4, 11-3, 11-6, 11-5, 13-2 i 18-3

Primer partit de la segona volta i tornem a jugar contra el Peralada però aquesta vegada a Vilafant.

Un partit amb algunes coses a millorar:
  • Moltes, per no dir moltíssimes, cistelles a prop de l'aro i sense cap contrari que hem fallat. No podem cometre aquests tipus d'errors, ho treballarem als entrenaments.
  • Seguim abusant del bot, a vegades és més fàcil aixecar el cap i fer una passada. Nosaltres ens compliquem la vida i juguem sense mirar on tenim la cistella o el meu company.
  • Quan no sabem què fer, llencem la pilota a la cistella des d'una distància molt llunyana. Aquests tipus de llançaments semblen a la desesperada.
També tenim coses per felicitar:
  • Actitud molt positiva del tot l'equip. Si algú no té un bon dia sempre tenim a l'equip algú que ens aporta aquesta energia per continuar lluitant
  • Defensa anem millorant tot i que a vegades ens despistem, hem assimilat el terme de seguir el meu rival i de buscar la pilota. Fins i tot, ajudem al meu company que li ha superat el seu atacant.
  • En el moment que he demanat menys bot, és quan millor hem jugat amb molta rotació de pilota i buscant la millor opció per aconseguir cistella.
Felicitar a l´equip del Peralada pel partit i jo content de retrobar-me de nou amb un company amb el que vaig fer el curs d'entrenador.

Moltes gràcies al Martí, que ens ha ajudat i molt. A més després s'ha quedat a jugar el següent partit amb el seu equip i això és un gran esforç. També agrair el suport de la grada, sempre esteu allà per animar l'equip!

Als jugadors, ens veiem dilluns per continuar treballant i gaudint d'aquest meravellós esport junts!


Comentaris