Crònica Premini mixt: CB Nou Caulès 10 – B. Vilafant 60

Han jugat: Paula, Genís, Bruna, Agnès, Arnau, Ona, Javi, Alba, Laia i Martí.

Aquest cap de setmana hem tornat a cometre els errors dels que semblava que havíem passat pàgina. La setmana passada vam fer un pas endavant i ho vam gaudir, aquesta hem tornat a "treure" sense cap, a no escoltar els consells, a no defensar cadascú el seu i a no aixecar el cap. Sincerament, el que més em preocupa és no escoltar (per això tenim dues orelles i una boca) i no aixecar el cap (denota egoisme i falta de confiança en els companys). Heu d’entendre que els resultats són més beneficiosos quan fem les coses junts i que si volem anar sols contra el món, no podrem i acabarem això, sols.

Al llarg de la setmana, els entrenadors ens preparem exercicis, activitats i jocs encaminats a millorar i potenciar les vostres habilitats, a ensenyar-vos i introduir-vos nous conceptes perquè poc a poc us aneu formant i crear jugadors de bàsquet. No fem exercicis per fer i no us corregim perquè ens avorrim. Si us demanem una entrada ben feta, botant amb la mà adequada, fent dues passes i finalitzant correctament és perquè després arriba el partit i no us surt. I al no fer-ho bé us frustreu i us enfadeu amb vosaltres mateixos.

Quan fem la roda d’escalfament voleu tirar de triple, sempre el més lluny possible, i quan arriba el partit no toqueu ni la cistella i els tirs propers no entren ni sembla que ho facin. També us frustreu. Us vaig dir que els avenços es fan poc a poc i amb paciència i que a la meta no s’hi arriba d’un dia a l’altre. La perseverança és important.

Per altra banda, m’agradaria remarcar que l’actitud d’alguns jugadors m’està agradant molt aquests últims partits. Us veig participatiu i amb ganes de lluitar.

Us veig desperts i això m’encanta.

Fins dijous!!!!!!!!
 

 

Comentaris