Crònica Sènior fem.: Hyundai Padró Vilafant 65 – 41 CB Farners

B. Vilafant: Eva (4), Laia C. (3), Meri (7), Marta (9), Mar (6), Gio (13), Clàudia, Laia S. (12), Ari (2), Carme (7), Mariona.

CB Farners: Pagès (5), Calduch (3), Elias (4), Jammem, Alsina (7), Domínguez (6), Muñoz (5), Masferrer, Serrat (3), Mato (2), Sanglas (6).
3/8 tirs lliures 15 faltes
2 triples (Alsina i Muñoz)

Des de temps immemorials, jo potser era jove, no estàvem tot l’equip per jugar, i ens tornem a trobar en un dia assenyalat, després del 8 M, el pavelló amb més gent de la que estem acostumades .

El partit no va tenir molta història; el fet d’aconseguir un parcial de 21-3 al primer quart el deixa decidit. Això ens permet fer rotacions més llargues amb gent que normalment no pot estar tants minuts seguits a pista, i tot i tenir moments mínims de desconnexió no es notarà al marcador gràcies a mantenir la concentració a la nostra zona defensiva.