Crònica Sènior Fem.: Hyundai Padró Vilafant 63 – 48 CB Tona

Hyundai Padró Vilafant: Laia C. (2), Meri, Marta (6), Mar (6), Gio (13), Clàudia, Laia S. (5), Ari , Carme (21), Maria (3), Mariona (7), Gascón.

4 triples (Marta, Mar, Gio, Santos)

CB Tona: Ausió (4), Armengol (1), Orra (7), Aguilar (8), Crespi, Almaida (9), Vidal (3), Vilar (4), Molist (12).
23/35 tirs lliures ,24 faltes i una tècnica a la banqueta
1 triple (Almaida)

Partit estrany, juguem contra un rival directe, guanyem , aconseguim el bàsquet average i acabem amb un regust amarg.

Mai hem estat còmodes, tot i així, en un partit travat, sense ritme, imposem la nostra defensa: això farà que les deixem en 19 punts a la mitja part, i tot i que nosaltres no estem per tirar coets amb això hem fem prou per anar per davant 26-19.

Al tercer quart sí que sortim concentrades i al minut 24 tenim un avantatge de 18, però no és el nostre dia i una pujada de línies defensives del rival ens col·lapsarà i en 6 minuts només serem capaces de fer 3 punts de tirs lliures, elles per contra s’enganxaran al partit a base de tirs lliures, fins a 10 dels 17 punts que fan en aquest quart .

Comencem el quart a només 5 punts ,41-36, però sembla que encara ens queden espurnes d’aquella brillantor exhibida no fa tant, i amb això i sobretot molt de treball aconseguim tornar a posar distancia pel mig .

Al final victòria de +15 i tot i la meva impressió devem fer les coses millor del que a mi em sembla per aconseguir els resultats que portem.

I com he repetit sempre l’equip esta per sobre de tot, fins i tot de mi, així que felicitats i recordeu, com deia el capità enciam: els petits canvis són poderosos.