Crònica Sènior Masc.: CB Quart Bicentury 61 – 54 Hyundai Padró Vilafant

Hyundai Padró Vilafant: Xavi (14), Adrià V. (10), Quirze, Vicente (5), Pau C. (11), Pere (6), Martí D. (2), Adrià M.(4),Gascon (2)

Parcials: 16-10 / 13-14 / 15-16 / 17-14
8 Triples .- Pau C. (3), Adrià V. (2), Xavi, Vicente, Adrià M.
Tirs lliures .- 10/20

Ja queden menys partits i tots són finals.

Inici de partit defensivament molt bo, però amb males sensacions en atac. Al minut 6 del primer quart el resultat era de 1 a 7. A partit d'aquí, la gran davallada:
Parcial de 15 a 3.

En 4 minuts perdem el control, ens desconcentrem, i ens dediquem a parlar enlloc de jugar. Per davant encara teníem 30 minuts. Som capaços de guanyar el segon i tercer quart, però de només un punt, gràcies a l'encert en el tir exterior i la bona defensa. Tot i així les sensacions en atac continuen sent dolentes.

A l'inici de l'últim quart som capaços d'empatar el partit, però és un miratge. En aquest quart l'encert exterior és pel Quart, nosaltres fallem tots els tirs que intentem.

Derrota dura, en un partit marcar per petits detalls, on mai hem deixat de lluitar.

El nostre percentatge de tirs lliures va ser molt baix, últim quart 6 de 11 i només tres bàsquets en joc. Una dada per pensar.

Segurament hi ha moltes més raons. Entre elles que al davant teníem un equip que sabia com defensar i ho va fer molt bé.

Com he dit, cada partit és una final, per nosaltres i per molts equips.

Això segueix i serà molt divertit, fins dimarts.