Crònica Sènior masc.: Hyundai Padró Vilafant 77 – 85 CB Sant Celoni

Hyundai Padró Vilafant: Xavi (16), Adrià V. (7), Albert, Quirze (4), Vicente (3), Pau C. (13), Pere (18), Martí D. (3), Nebot, Sergi (11), Adrià M.(2)

Parcials: 15-18 / 22-15 / 15-20 / 18-17 / 7-15
7 Triples .- Adrià V. (2), Pau C., Martí D., Pere, Vicente, Xavi
Tirs lliures .- 3/12

No existeixen els talismans, ni els “shamans”, ni altres coses semblants. Només existeix el treball, la concentració, la implicació, l'encert i segurament algun cop una mica la sort.

Teníem un partit molt important, pel resultat i pel creixement com equip. Pel resultat no ens ha servit gaire, pel creixement de l'equip espero que sí. Diuen que s'aprèn més de les derrotes.

Al davant teníem un equip que també es jugava molt i una victòria li permet sortit de la zona perillosa. A nosaltres la derrota ens manté una setmana més al pou. Cap equip afluixa i els resultats ens segueixen fent la guitza.

Partit molt dur, on vam ser capaços d'aixecar dos cops el partit, amb un -8 i un -10. I portar el partit a la pròrroga. Però ens van sobrar els dos últims minuts, on un parcial de 11 a 1, amb dos triples inclosos ens va deixar sense cap oportunitat.

En general es vam defensar bé, sempre hi ha fases en que baixem la intensitat i evidentment l'altre equip també juga.

En atac, baixos percentatges a part, en moltes fases juguem precipitats. 16 pilotes perdudes són moltes i en el nostre cas la majoria impliquen punts en contra. Hem de trobar el nostre “tempo” i ser més contundents en els contraatacs (els pocs que tenim). No ens queda altra que mirar endavant i seguir remant.

Ahir per primera vegada des de que porto el sènior vaig veure una grada amb més gent que es nostres hooligans habituals. Moltes gràcies per venir a animar-nos. Espero que el pròxim partit us puguem dedicar la victòria.