Crònica Sots-21: CB Escala 45 - Bàsquet Vilafant 69

Han jugat: Guillem (13), Ferran (14), Adrià (10), Marc (2), Arnau C. (16), Pau (2), Isma (4), Eloi (2), Arnau P. (6).

Tirs lliures: 17 de 27
Triples: 2 (1 Adrià i Guillem)
Parcials: 15-21, 8-18, 9-17, 13-13.

Comencem el partit totalment desconnectats, encaixem un parcial de 13 a 4 en els 5 primers minuts. Sense cap temps mort l'equip recapacita i comença a fer contraatacs ocasionant cistelles fàcils tornant-li el parcial de 2 a 17. Al segon període seguim en dinàmica ascendent i amb un parcial de 3-18 ens dóna un avantatge prou còmode per gestionar bé el partit.

Al tercer quart baixem la intensitat defensiva i el rival s'acosta al marcador a 12 punts de diferència, tornem a pujar el nivell defensiu i tornem agafar una renda de 20 punts que ens donaran seguretat fins al final.

Sabem que podem jugar millor, aquesta setmana toca entrenar més fort per corregir els errors i arribar millor al següent partit.