Cròniques Premini masc.: Premini Masc.: B.Vilafant Taronja 73 – 34 B.Porqueres / B.Vilafant Taronja 69 – 48 CE Palamós

09/03/2019

Bàsquet Vilafant Taronja 73 – Bàsquet Porqueres 34


Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana
10 faltes – 2 Triples – 5/14 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 12-2, 2-0, 14-4, 3-13, 12-2, 8-4, 14-3 i 8-6

Cap de setmana amb molt de bàsquet, dissabte juguem un partit important amb un rival fort.

El més important és sortir amb intensitat i moltes ganes. Sense pensar en el resultat, avui crec que hem jugat el partit més complet del que portem de temporada. Hem jugat com un veritable equip i estic molt content de veure quan jugueu d´aquesta manera i sobretot veure el progrés del vostre joc. 
No puc dir res negatiu d´aquest partit només dos períodes on ens hem desconnectat però la resta ha estat increïble.

Només us puc felicitar de jugar com un EQUIP i fer que tot el conjunt pugui brillar, avui hem destacat en el següent:

E nèrgics: tots hem escampat molta energia per tot el camp a nivell defensiu hem lluitat totes les pilotes i en atac ho hem donat tot.

Q uantiosos: hem jugat amb un gran número de passades que ha fet que tothom participés en el joc i també trobar oportunitats de cistella més fàcilment.

Ú nics: no hi ningú com vosaltres quan us voleu posar a jugar a bàsquet.

I ntel·ligents: hem aixecat el cap per veure on està el meu company i per buscar la millor opció de passada

P oderosos: hem imposat el nostre ritme de joc i hem mostrat les nostres ganes de jugar.

10/03/2019

Bàsquet Vilafant Taronja 69 – CE Palamós 48


Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan i Oriol Santacana
19 faltes – 3 Triples – 3/16 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 10-6, 10-4, 1-6, 5-9, 10-6, 12-4, 12-5 i 9-8

Segon partit en el cap de setmana i en diumenge cosa que mai fem però es tracta d´un partit aplaçat. Després de l´esforç d´ahir tenia dubtes de si avui podríem sortir igual de concentrats. El partit era contra un rival molt fort i crec que això era un punt extra de motivació.

Hem sortit els dos primers períodes al ritme d´ahir però després sembla que ja no podíem més, que se'ns havien acabat les forces. En el tercer i quart període sortim despistats i sembla que ens donem per vençuts. En el descans de mitja part la xerrada entre tots es per donar ànims, ja que les vostres cares transmetien abandonament del partit, i al fer un crit tots junts ens hem activat i hem sortit a deixar-nos la pell.

La resta del partit hem estat de nou molt actius en defensa, hem ajudat al company que se li escapava el defensor directe a cistella, hem deixat de botar tant, hem aixecat el cap per fer la passada correcta i hem estat més encertats de cara a cistella.

En resum tan dissabte com diumenge només us puc felicitar a TOTS els membres del equip, tots amb la mateixa bona actitud i predisposició, animant als companys i sobretot ens ho hem passat mooolt bé!

Agrair també el suport dels nostres fans incondicionals que ens han acompanyat els dos dies i que no han part d´animar-nos. Quan més fort animeu, els nens s´adonen i juguen molts motivats!

Ara toca recuperar-se d´aquest cap de setmana tan intens i ens veiem dilluns per continuar gaudint d´aquest meravellós esport!





Comentaris