Xavi (4), Adrià V. (24), Albert (3), Quirze (2), Vicente (2), Pau C. (9), Pere (17), Martí D. (4),

Parcials: 14-26 / 10-16 / 21-10 / 21-19
7 Triples .- Adrià V. (3), Pau C. (2), Pere, Gascon
Tirs lliures .- 18/23

Jugàvem tard, com aquesta crònica que també arriba tard.

Una sortida en tromba, defensant a un gran nivell i amb un encert espectacular (5 triples), ens
començava a donar aire.

El segon quart, amb menys encert però amb el mateix nivell defensiu, ens donava 18 punts
d'avantatge a la mitja part.

Però sempre venen els mals de panxa i els “ja venen”. I si els deixes segur que venen. Tercer quart desastrós, on no vam tenir la pausa necessària en atac que ens va fer perdre moltes pilotes, que es transformaven en transicions ràpides d'un equip jove i molt físic. El marcador es comença a ajustar i nosaltres deixem de defensar.

Ens quedava un quart i 7 punts d'avantatge. Però nosaltres seguim amb la mateixa tònica, minut set el parcial ja era de 16-10 i ells ja jugaven per posar-se al davant en el marcador. Per sort, vam tornar a defensar i en tres minuts només van anotar 5 punts. Tres minuts eterns, on van tenir més d'una oportunitat de posar-se al davant i tres possessions per empatar el partit.

Final agònic que en aquest cas va sortir cara. Hem d'aprendre a gestionar millor els nostres avantatges. En aquesta lliga ningú regala res.