Crònica Infantil Masc.: Bàsquet Vilafant 65 - 52 Bàsquet Porqueres

Bàsquet Vilafant; Hugo, Nico, Martí, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep i Enric.

Acabem la 1a fase de la lliga com a primers classificats. Ho fem davant un rival amb qui més ens hem divertit jugant a bàsquet des de premini, el Porqueres, equip amb idees clares, alegre en el joc, molt intens i molt ràpid.

Comencem el partit amb poca circulació de pilota i poc tensos en defensa però un bon segon període amb més defensa i molta més velocitat amb en Neó, en Pep i en Gil fent mal a la cistella contrària, ens permet acabar el 1r quart amb +5.

El segon quart ens col·lapsem en atac durant els 2 períodes, lents en la circulació, tirs mal elegits i 1c1 mal acabats. En 10’ només anotarem en 2 1c1 d’en Mallo i l’Hugo i dues errades defensives que en Gil i en Neó aprofitaran. A més en el 3r període serem un drama en defensa i encaixarem 12p. Mitja part -5.

Després de valorar què ens faltava i què ens sobrava per millorar en el partit, fem una segona part d’alt nivell, amb un 5è període excel·lent (15-2) amb una circulació de pilota que mantindrem també al 7è i que treu el millor de l’equip que som, amb un Hugo superlatiu en atac i amb algunes jugades i transicions brillants.

Seguim en el procés de millorar en defensa, però comencem a veure espurnes de llum (Albert, Nico, Neó...). Les seguirem premiant i treballant perquè ens il·luminin a tots.

Felicitats per l’esforç i pel treball fet des de setembre, que com a premi ens permetrà competir amb els millors. 3 setmanes per començar al màxim, començant aquesta setmana amb 3 entrenaments i la propera amb el torneig a Castelló.