Crònica Infantil masc.: Bàsquet Vilafant 58-46 CB Olot Greda

Bàsquet Vilafant - 58 - Ciro, Hugo, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep i Enric.
Baixa; Martí. 4/20 Tirs Lliures, 2 Triples (Pep i Arnau M.). 12 Faltes, Cap Eliminat.

Iniciem la fase final, la fase on ningú regalarà res i on hem de demostrar si tenim el caràcter per jugar contra els millors. De la qualitat no n’hem dubtat mai, del treball, quan ens hi comprometem, tampoc, però del caràcter, sempre ens queda el dubte. Uns pessimistes “perdrem, són millors...”, altres atacats pels nervis es col·lapsen i no són ni la meitat de bons jugadors que són en una situació sense estrés, altres directament decideixen que això no va amb ells. Però en queden uns altres, curiosament els més silenciosos, que això de la pressió els hi comença a agradar. I després de parlar-ne i treballar-ho les darreres setmanes, havíem de veure com seria la primera posada en escena. I mireu, a la primera hem perdut els pessimistes i s’han sumat amb els “silenciosos” i ep, no ha anat gens malament.

Partit tens i igualat durant els primers 3 quarts amb diferències mínimes (5-0 al 3’ per nosaltres 
i 18-24 al 15’ per l’Olot) on ningú ha perdut el treball i l’actitud en pista fins arribar al darrer quart empatats a 35. I un parcial de 8-0 en els primers 3’ de la 7a part han trencat un partit que ja no hem deixat anar.

I el caràcter? Doncs que després de 3’ perfectes amb 5-0, hem encaixat 2 triples consecutius que ens han fet mal. Ja podíem dir que ho estàvem fent molt bé i que no passava res, que l’ànim havia caigut i la part acabaria 5-8 i 0/3 de tirs lliures. Per sort la part acaba i la gent canvia tota i tornem a començar de nou. El segon moment crític ha estat la 3a part, entre que ells tenien bona part del seu millor equip en pista i el seu bàsquet al darrer segon l’hem acabat -6. Calia veure com sortiríem a jugar la 4a part i el dubte ha durat 1 jugada. Parcial d’11-2.... I l’explicat abans, quan hem tingut el nostre moment no l’hem desaprofitat. Qui no ha estat brillant en atac ho ha estat en defensa i aquí compta tot.

Continuarem treballant per sumar el màxim de jugadors a superar els moments crítics, ens calen tots i sempre. De fet, la vida és això, superar problemes, reptes, i esteu en l’edat perfecte per començar-ho a fer en la forma més divertida i menys traumàtica possible; l’esport. El premi; gaudir al màxim aquest joc.

Felicitats a tots pel treball i la victòria. Dilluns seguim.

Comentaris