Crònica Infantil masc.: UE Cellera Amer Hipra 67–49 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Ciro, Hugo, Nico, Martí, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep i Enric. 3
Triples (2 Pep , 1 Martí), 4/11 Tirs Lliures ¡, 14 Faltes, cap eliminat.

Parcials; 11-11, 22-14, 20-9, 14-15.

Partit complicat en una pista complicada i en un moment complicat.

Inici amb moltes ganes i intensitat però l’encert se’n acaba en el minut 1’ (0-4). Tot el quart és molt bo però només anotarem una vegada més. En el segon en 3 atacs ja havíem perdut tota l’avantatge i no atacàvem la cistella. Tot era circulació de pilota sense penetració i tirs exteriors sense cap possibilitat de rebot ofensiu. Tot i això el partit està igualat.

Els 3r i 4t període tenen en comú la penalització de les pèrdues de pilota. 3 en el 3r i la darrera al 4t fan marxar al descans -8. El 5è manté el to del partit (-9) però el 6è serà el pitjor del partit, en els darrers 3’ encaixem 11-0 per la desaparició de gairebé tot l’equip.

El desig dels 2 darrers períodes era el de seguir competint fins al final i així ho vam fer amb molt bones sensacions fins que el físic ens ho va permetre.

Excel·lent moment per jugar aquest partit en aquest estat i per veure què ens manca, què hem de recuperar i què hem de millorar en el proper mes. Queda només 1 partit per acabar aquesta fase més el torneig. Tenim un mes per treballar tots 11 junts, 3 dies per setmana al 100%. El repte tant difícil com apassionant i gratificant. Us hi apunteu?

Dilluns seguim treballant. Felicitats pel partit.