Crònica Júnior fem. Interterrit.: CB Sant Feliu 65─75 Reale Bàsquet Vilafant

CB SANT FELIU -65- Segui (16), Albacete (4), Diallo (-), Forest (3), Torres (26) - cinc inicial - Rio (7), Romero (2), Gay (7), Conchillo (-). 9 triples (6 Torres, 1 Forest, 1 Gay, 1 Segui). Tirs lliues (8/15).

REALE BÀSQUET VILAFANT -75- Íngrid (2), Sara (-), Núria G. (22), Ruth (2), Maria (16) - cinc inicial - Núria F. (6), Laura (3), Eva S. (14), Gisela (6), Xènia (4), Eva T. (-). 2 triples (1 Laura, 1 Eva S.). Tirs lliures (7/16).

Parcials: 22-14; 8-17; 21-19; 14-25.

Victòria molt patida de les noies del júnior femení a Sant Feliu. Tot i la classificació del rival, pista complicada pel joc esbojarrat i ràpid que plantegen les santfeliuenques. Hem sortit a la pista amb una dinàmica molt negativa i una defensa horrible. Els primers 10 minuts han estat del pitjor (partit del Grup Barna a banda) que hem vist aquesta temporada. Només accions aïllades ens han mantingut dins el partit, i encara hem donat gràcies d'acabar "només" 8 punts a sota al primer parcial.

A partir d'aquí el nostre joc ha millorat, i ho ha fet a través de la velocitat i la decisió ofensiva, i per sobre de tot, la millora darrera per frenar els bàsquets fàcils que estàvem permetent. Aconseguim capgirar el marcador al descans i el rival ja només viurà dels triples i una actuació espectacular de la seva millor jugadora en el partit d'avui, Torres.

La segona part ha canviat una mica la dinàmica però en cap moment hem aconseguit marxar al marcador. Moltes alternances i lleugers avantatges que s'acabaven ràpid pel seu encert exterior, i en algunes ocasions, per la nostra precipitació. Amb això arribem al moment crític. Al darrer període ens passem 3 minuts sense veure cistella i les locals es posen 4 punts per sobre restant 3 minuts pel final. Demanem temps mort i un tir de mitja distància de la Maria obre un parcial d'aquí fins al final de 5 a 19 amb el que segellem la victòria i tenim el nostre millor moment.

Ara sí que veiem la recta final. Partit aplaçat contra el líder per gaudir i aprendre i vacances de setmana Santa. Tot seguit, els últims 3 enfrontaments d'una temporada que passi el que passi ja podem qualificar de notable. Som ambicioses i intentarem anar a per més. Bon cap de setmana i fins dilluns!