Crònica Mini: B.Vilafant Blau 31─39 Athlètic Silenc / C.B.Sant Gregori 54 - 66 Mini Blau

B.Vilafant Blau 31─39 Athlètic Silenc 


Han jugat: Iago, Roger, Laia, Àlex, Aitor, Georgina, Leo, Estel, Laia, Paolo i Irene.
Parcials: 6-9, 7-2, 3-4, 0-2, 3-3, 2-7, 6-4, 4-6.

Aquest cap de setmana jugàvem dos partits, el primer divendres amb l'Athlètic Silenc. Ha estat un partit marcat per una defensa molt bona, però per una manca d'encert i precipitació molt gran. Tot el que aconseguíem sent intensos en defensa, ho perdíem per la presa de males decisions, sobretot a l'hora de passar la pilota, o amb un encert més que baix com es pot comprovar pel marcador.

Hem d'aprendre a controlar aquesta precipitació i tenir un punt de calma per a poder fer millor les coses. Moltes felicitats pel treball!

CB Sant Gregori 54─66 B.Vilafant Blau


Han jugat: Iago, Roger, Laia, Àlex, Aitor, Xènia, Georgina, Leo, Paolo i Irene.
Parcials: 9-10, 5-8, 4-4, 4-9, 8-17, 6-6, 8-8, 10-4.

Només puc començar aquesta petita crònica amb la paraula "FELICITATS", amb un partit com el d'avui tots hem pogut gaudir d'aquest esport.
Intensitat defensiva des del primer a l'últim minut, solidaritat per part de tots defensant cadascú el seu jugador o ajudant a qui se li escapava. Com sempre es diu amb una gran defensa es fonamenta un bon atac.
En atac hem tingut una mica més de paciència que en altres partits corrent al contraatac i fent circular la pilota en estàtic, buscant els "un contra un" quan convenia.
Per acabar, vull destacar que gairebé la totalitat de jugadors avui heu encistellat i que ja això, encara que no és el més important, posa en valor que heu fet un gran joc en equip.


Comentaris