Crònica Premini fem.: CB Adepaf 54 - 20 Bàsquet Vilafant

Comencem la fase final del campionat, havent assolit el repte de classificar-nos entre els 4 millors equips femenins de la competició. Amb aquest objectiu complert, tot el que vingui ens ha de servir per aprendre i divertir-nos.

Primer partit de lliga i ens toca, entre setmana, contra el millor equip de la competició de llarg i venint de l'aturada de Setmana Santa. Amb tots aquests imputs, més el fet, que el darrer partit jugat contra elles fa un mes aproximadament, va ser tant la superioritat d'elles, que s'albirava una nova catàstrofe.

Però anem per pams. Si una cosa té aquest equip és que sempre et pot sorprendre, i sí, vam perdre. I QUÈ? Parlem abans del partit, i veig les cares de por, derrota i poques ganes de lluitar. Inacceptable!
Els hi dic que sí, perdrem, però i què? Hi ha moltes formes de perdre i prefereixo perdre lluitant i donant la cara, a guanyar tancant el marcador. Sembla que va funcionar la xerrada.

El partit es pot resumir fàcilment. Si tenim en compte que entre els quarts 4 i 8 ens van fer un parcial de 29-3, i que el partit el vam perdre per 34 punts, vol dir que durant 6 períodes el resultar era que perdíem de 8 punts!

A que es deu això, bàsicament en el canvi d'ctitud i el fet que vam pujar un punt la nostra agresivitat en defensa i en atac.

Noies, sempre us dic que el resultat és el que menys m'importa. Si lluiteu igual cada partit, les victòries arriben segur, i si no, doncs et queda l'orgull d'haver-ho donat tot. No sabeu el content que estava de veure a unes quantes de vosaltres plorar perquè us faltava l'aire i no podieu respirar. I us recordaré la frase de la Neus "Estic buida per dintre", quan no podia respirar.

Entreneu sempre amb l'objectiu d'acabar buides per dintre, i serà el camí per millorar. Felicitar l'Adepaf per que tenen un equipàs! I a vosaltres perquè a poc a poc, depèn de vosaltres, arribar al seu nivell.




Comentaris