Crònica Premini fem.: Premini fem.: CB Bescanó 36 - 39 Bàsquet Vilafant

Darrer partit de la primera fase on ens desplacem “ben d’hora, ben d’hora” a jugar amb el Bescanó, equip amb el que, gràcies a “l’efecte Molins”, segurament vàrem fer a la primera volta un dels millors partits de la temporada.

Aquest cop el partit ha estat un reflex de quina és la nostra realitat a dia d’avui; “l’efecte Molins” ha desaparegut.

Estàvem avisats que el Bescanó sortiria amb molta intensitat i velocitat, i els dos primers quarts heu posat a la pista la mateixa intensitat i quasi la mateixa velocitat. Això ens ha permès fer un 4-13 del qual hem sobreviscut la resta del partit. La resta ha estat un mal viure, on només alguna espurna de qualitat, la major superioritat física nostre i el desencert tant d’elles com nosaltres, ens ha fet endur-nos un partit que, a mi, no em deixa un bon gust de boca. Per què??

Si només fem cas dels resultats d’aquesta primera fase, podem veure el got molt ple: 16 victòries i 4 derrotes.

Potser nosaltres creiem més en vosaltres, que vosaltres mateixes. Soms conscients que sou un equip on ser quasi totes de segon any ens ha donat victòries al llarg de l’any en una lliga on la majoria equips son de primer any, on 4 de vosaltres és el primer any que jugueu a bàsquet i una altra és el segon. Però ens heu donat partits de bon bàsquet amb tot això, i creiem sincerament que, dintre vostre, teniu la possibilitat de fer un molt bon basquet.

Hi ha coses però que aquestes alçades de temporada crec que ja hauríeu de tenir assolides i no ho feu, perquè la vostra poca actitud als entrenaments, desprès surt als partits:
  • Caminem als entrenaments= caminem als partits,
  • Llencem sense intensitat als entrenaments= llencem sense intensitat als partits,
  • No posem atenció a la defensa als entrenaments= als partits defensem 3 a la mateixa i deixem dues soles,
  • Estem a l’entreno “ji ji – jaja”. Als partits les altres no estan en aquesta actitud.
I el que sap més greu: poseu excuses per tot. La frase “és que....” és la favorita quan us diuen el que no feu.

Nosaltres continuem creient en vosaltres, i per això estem entossudits en mirar de treure de dins vostre el bàsquet que teniu. Per això el proper dissabte ens anem a jugar amb un equip mini i el torneig Andorra ens ha ajudar a la part final de temporada.

Us heu guanyat jugar la segona fase amb els altres 3 millors equips de la categoria (Adepaf, Salt i Escolàpies). Aquest fet pot ser magnífic pel vostre aprenentatge en aquest esport. Tot depèn de com ho vulgueu fer.

Al proper entrenament ho tornarem a provar, ens hi voleu acompanyar???


Comentaris