Crònica Premini masc. BC Torroella 59 - 39 B.Vilafant Taronja

Dissabte ens desplacem a Torroella a jugar un partit contra un rival, del qual coneixíem el seu potencial, i amb les baixes d'alguns companys com són l'Eduard i l'Àlex. Amb tot això i amb l'ajuda d'en Martí plantegem el partit de la següent forma:
  • Sortir intensos en defensa
  • Jugar amb espais oberts
  • Compartir la pilota
Durant dos primers quarts complim amb els objectius, tot i que el nostre encert cara cistella no ajuda, sí que la defensa és estupenda. Aquest fet provoca el temps mort de l'equip rival, i la conseqüent arengada del seu entrenador.

Pel que succeeix el tercer quart, es comprova que el canvi d'actitud del Torroella és evident. Pugen la intensitat "agressivitat" en defensa, i ens bloquegem tant en atac com en defensa, i encaixem un tercer quart demolidor, 18 a 4.

A partir d'aquí el partit es comença a igualar, però la seva agressivitat en defensa segueix igual,

Patim un cinquè quart on encaixem un parcial de 12 a 2. Total en dos quarts parcial 30 a 6.

Si finalment veiem que hem acabat perdent de 20, 59 a 39, ja es pot veure que durant la resta de partit vam ser superiors, i en dos quarts fatídics ens van destrossar. S'ha de felicitar al Torroella per la gran actitud que van tenir durant el partit. Sóc del parer que es millor jugar al límit que no pas ser passiu.

Ens toca aprendre que hem de ser més intensos, i sobretot treballar per no perdre tantes pilotes amb males passades, passos de sortida i tirs a cistella sense sentit.

Ens queda molt camí per endavant, i espero ajudar-vos amb el que pugui, essent conscient que l'Àlvaro és el vostre entrenador i referent.