Crònica Premini masc.: CB Roses Verd 43–45 B.Vilafant Taronja / Premini masc.: B.Vilafant Taronja 56–45 CEB Girona Vermell

Partit aplaçat dimecres 27/03/19

CB Roses Verd 43 - Bàsquet Vilafant Taronja 45


Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana
19 faltes – 2 Triples – 5/8 Tirs lliures – 1 expulsat
Parcials: 3-6, 5-4, 6-4, 3-8, 10-6, 4-6,3-9 i 9-2

Partit aplaçat del cap de setmana anterior i es juga un dimecres a Roses, en un horari d´entrenament.

Es va demanar des del principi com és habitual que sortim intensos i la veritat que no es va aconseguir. Vam jugar un partit molt gris, i fins i tot vaig veure que en molts moments ens donàvem per vençuts quan encara s´estava jugant. Una actitud imperdonable, ja que això tot l´equip es va encomanar.


No us puc mentir però el Roses va fer un gran partit, amb jugadors amb moltes més ganes de pilota i amb més rotació de pilota.

Tot el contrari que nosaltres: moltes jugades individuals, moltes pèrdues de pilota amb errades imperdonables (moltes passes i dobles), sense jugar oberts, llançaments des de lluny i precipitats, passades errònies...

Resumint va ser un partit molt poc agradable per nosaltres i la veritat que el Roses mereixia portar-se la victòria amb el partit que van fer.


Només us vull demanar una cosa i és molt fàcil: el partit dura 8 períodes i no hem de deixar de lluitar mai. Fins i tot quan el partit sigui complicat, ja sabeu que sense actitud no podem jugar com més ens agrada i com moltes vegades ens heu demostrat que podeu fer-ho.


Felicitar al CB Roses pel seu partit!


Dissabte 30 març 2019

Bàsquet Vilafant Taronja 56 – CEB Girona Vermell 45


Jugadors: Aniol, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana
16 faltes – 4 Triples – 0/6 Tirs lliures – Cap expulsat
Parcials: 4-2, 13-10, 9-6, 6-9, 8-0, 4-9, 6-6 i 6-3

Segon partit de la setmana, aquest cop a casa. En ment encara tenim el partit d´anada a Girona on es va jugar molt malament i va significar la primera derrota. Això ens té a tots molt motivats i sortim amb moltes ganes de fer-ho bé (tot el contrari que el partit del Roses).


La veritat és que heu jugat bastant millor que l´ultim partit i amb millor actitud.

Només un parell de coses a millorar: el bot excessiu per treure la pilota de camp defensiu, llançaments precipitats sense cap opció a encistellar i els errors tontos de passes que hem treballat a l´entrenament.


Avui hem defensat molt millor, hem jugat amb un ritme alt que és com millor juguem i hem aixecat el cap en molts moments per fer la passada correcte i per aconseguir la cistella més aprop de la cistella.

Felicitats pel partit de l´equip rival.

Aquesta setmana treballarem fort que ara arriben partits complicats i hem de prepar-ho molt bé, això ho podem fer tots junts als entrenaments.

Per cert el proper dissabte no podré venir (ja sabeu que he començat a treballar, alguns esteu preocupats amb aquest tema) alguns partits em perdré però no penso abandonar el meu equip. Els entrenaments estaré amb vosaltres i si puc venir al partit ho faré. Si no puc venir m´heu de prometre que donareu tot el millor de vosaltres. 1,2,3 Vilafant!

Avui comença la setmana de la millor manera, entreno per gaudir junts d´aquest meravellós esport!

 


 


Comentaris