Crònica Sènior masc.: CB Vic Universitat de Vic 2 77–73 Hyundai Padró Vilafant

X. Montalat (9), Adrià V. (12), Pons, Quirze (12), Vicente (10), Pau C.(7), Pere (15), Descamps, Sergi (4), Margall (4).
Tirs lliures: 12/16
5 triples: Adrià V.(2), Vicenta (2), Pau C.

Parcials: 25-22 / 15-13 /16-24 / 21-14

Inici de partit marcat per l’atac, Primer quart amb una anotació molt alta. On en cap moment vam ser capaços de parar el seu atac. Per sort l’equip en general va estar molt encertat. En el segon quart millorem defensivament, però comencem a fer figa en atac, sense tir exterior, els tirs lliures ens permeten aguantar dins del partit.

Anem al descans amb cinc punts de desavantatge. Conscients de la importància del partit i dels errors en aquests dos primers quarts. Al tercer quart, som capaços d’empatar el partit en tres minuts. Però tornen a marxar en el marcador i en el minut 6 anem una altre cop 7 punts a sota. Gràcies a un parcial de 13 a 3 capgirem el marcador i comencem l’últim quart amb tres punts d’avantatge.

Però l’inici de l’últim quart és un drama i amb sis minuts encaixem un parcial de 13 a 2. Tot i això amb un 0 a 10 ens tornem a posar al davant. Dos últims minuts d ‘intercanvi de cistelles, on no sabem
defensar el seu últim atac que els posava dos a sobre. Tot i tenir l’últim atac no podem empatar el partit i a sobre rebem una falta amb el temps a 0 o quan el temps arribava a 0, que els permet ampliar la diferència en dos punts.

Ens podrem queixar, o no. Però no servirà de res. Hem d’aprendre a controlar els partits, no ens podem permetre el luxe d’encaixar parcials en contra tan amplis.

Hem perdut la primera final, però ens en queden quatre més. Això encara no s’ha acabat.