Crònica Sènior masc.: Ceset 57-71 Hyundai Padró Vilafant

Xavi (8), Verdaguer (15), Guillem(5), Quirze, Vicente (9), Quintana (2), PauC. (6), Pere (12), Martí D.(3), Margall (11).

Parcials: 15-28 / 9-11 / 18-19 / 15-13
8 Triples: Margall (3), Verdaguer (2), Pau C., Vicente, Guillem.
Tirs lliures: 11/20

Partit importantíssim per seguir lluitant per la salvació. Un dijous a les 21:30, no és gens fàcil jugar un partit i més amb la importància d'aquest.

Primer quart ofensivament perfecte, orgia anotadora. Començàvem anotant des de dins la zona i quan el van tancar, vam tenir el criteri i l'encert per anotar per fora. Defensivament amb alts i baixos, els concedíem 15 punts, però agafàvem un avantatge que el final seria decisiu.

Segon quart marcat per la defensa, el nostre encert cau en picat, però l'equip no deixa de defensar. En aquest quart ja es va veure que el Ceset no ens regalaria res, jugant a una intensitat en molts cops superior a la nostra.

Els 15 punts d'avantatge que teníem a la mitja part, ens portava al record del partit d'anada. Al tercer quart els dos equips tornem a anotar, sempre a ratxes per part de tots dos. En aquest quart assolim el màxim avantatge (21 punts), en un parell de cops. Però el Ceset sempre és capaç de reduir-lo.

Encaràvem l'últim quart amb 16 punts d'avantatge, però amb tres minuts aquest es redueix a 7. Per sort tenim clar que s'ha de fer per guanyar. Els deixem 5 minuts sense anotar i així som capaços de recuperar l'avantatge i endur-nos la victòria.

Com sempre no tot pot ser positiu i perdrem el Cuchillo pel queda de temporada. Agrair a en Guillem i en Quintana que vinguessin a jugar un dijous a la nit.

Moltes felicitats per la victòria, a per la següent.