Crònica Sènior Masc.: Hyundai Padró Vilafant 59─63 Multicapacitats CB Salt

X. Montalat (6), Adrià V. (11), Pons (4), Quirze, Vicente (3), Pau C.(11), Pere (19), Descamps (3), Sergi (4).
Tirs lliures: 12/22
6 triples: Adrià V.(2), Pau C.(2), Descamps, Pere
Parcials: 8-13 / 19-18 / 15-13 / 17-19

Perdre a casa de quatre, amb opcions d’empatar o guanyar el partit fins al final, contra el líder de la categoria, t’hauria de deixar un regust diferent al que tinc en aquests moments.

Tercera derrota per pocs punts, en totes com en aquest partit amb opcions de guanyar. Hem aconseguit ser un equip molt competitiu, però en els últims partits ens ha faltat la calma, l’encert o un punt de sort.

Ahir vam tenir un partit de nervis, per els dos costats, tots dos equips necessitàvem la victòria (per motius totalment oposats) i veníem de perdre.

Inici de partit dolent, amb molts errors en atac, fins el minut tres no hi havia la primera cistella. Un altre cop el primer quart marcaria la diferència en el partit. Cinc punts a sota i a remar. La diferència arribaria a ser de 9, però seríem capaços de tornar a entrar al partit i posar-nos per davant al minut 6 del tercer quart. Però era un miratge que va durar molt poc.

Entràvem a l’últim quart 2 a sota, amb quatre minuts veiem com tornaven a marxar de 8 i no érem capaços de retallar les diferències. Però dos triples en els dos últims minuts ens donàvem esperances. En el minut final vam tenir dos tirs lliures per empatar el partit (no van voler entrar) i una altra jugada per empatar-lo (tampoc va sortir). La historia es repeteix.

I com sempre les desgràcies mai venen soles, en l’últim minut en X.Montalat, es va retirar per un fort
cop, per sort sembla que serà res greu. Ànims.

Felicitats pel partit. Ens queden tres finals, amb aquesta actitud segur que les tirarem endavant.
 
 

Comentaris