Júnior fem. Interterritorial: Reale Bàsquet Vilafant 58 – 72 Citylift Geieg UniGirona B

REALE BÀSQUET VILAFANT – 58 – Núria (14), Mariona (8), Eva S. (9), Gisela (11) i Xènia (3) – cinc inicial – Íngrid (6), Sara (2), Núria Feng (3), Estel (-), Mar (2). Baixes; Maria, Ruth, Laura i Eva T. 9/20 TL, 1 Triple (Eva S.), 16 Faltes Personals, Eliminada al 40’ Mariona.


CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA B – 72 – Barcelona (10), Homs (15), Palencia (7), Matamala (4) i Cadenas (2) – cinc inicial – Torres (4), Garcia (-), Corominas (6), Fernandez (6), Huguet (10), Marine (-), Tardio (8). 12/18 TL, 4 Triples (2 Barcelona, Homs i Huguet), 20 Faltes Personals, Cap Eliminada.

Parcials; 10-20, 17-14, 20-20, 11-18

Partit jugat amb condicions atípiques però amb grans sensacions. Atípiques pel lloc, Lladó, on part de vosaltres no hi havíeu entrat mai i per les dues plantilles amb les que jugàvem, on semblàvem un mixt de cadet-júnior ja que cada equip jugava amb 5 cadets, amb la “petita” diferència que les seves juguen a Preferent.

El fet que físicament el partit fos igualat ens ha permès veure del que serem capaces de fer en el futur si seguim treballant. Hem superat la pressió sense problemes i quan hem jugat en estàtic hem estat superiors durant molts minuts del partit.

Però hem començat toves en defensa i en el rebot i ens han agafat una diferència que amb la qualitat de les gironines ha estat irrecuperable. Al 14’ anàvem 12-28 sense haver fet cap més pecat que el de deixar-les jugar. Gairebé cada atac era cistella o sinó ho era el rebot que ens agafaven. Ens faltava treure el geni defensiu i allà l’hem tret, a la 1a pilota que hem robat i ja no l’hem deixat fins al final. A més, en atac hem estat brillants, circulant la pilota i trobant sempre l’avantatge (40p en 18’ fins al 52-58 del 32’) i tot gràcies a les rotacions de les cadets ens han donat la força per fer-ho possible.

Però elles tenen molta qualitat individual i ens han castigat quan no arribàvem a la 3a ajuda o 4t quan feien l’extra pass i al final entre la lesió de la Núria, la rotació de menys que perdíem i el cansament acumulat no ens permès somiar en la gesta.

Ens quedarà com uns dels millors partits de la temporada, sobretot per la participació de tothom, la concentració, el treball d’ajudes defensives i la circulació de pilota en atac. Només el mal primer quart defensiu i els tirs lliures quedaran com a deures per millorar.

Moltes felicitats a totes, a les cadets pel cop de mà i a n’en Joan per les facilitats per venir a Lladó. Va noies, la setmana que ve.... Marina d’Or - Ciudad de Vacaciones !!!!



Comentaris