Crònica Bàsquet Porqueres 24 - 51 Bàsquet Vilafant Taronja

Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana.

25 faltes – 3 Triples – 3/6 Tirs lliures – Cap expulsat
Parcials: 6-13, 2-2, 2-11, 4-4, 0-4, 3-6, 5-7 i 2-4

Últim partit de la temporada i de nou lluny de Vilafant. Aquest cop toca jugar a les 12:30 un horari molt estrany ja que normalment sempre juguem a primera hora. Avui amb la sorpresa que ha vingut en Pibe a ajudar i animar. Gràcies company!

La veritat és que la intenció d'aquest partit era sortit amb molta intensitat i treure'ns el mal gust de l'anterior partit. Us he de dir que s'ha constatat lo que vinc dient durant tota la temporada "WE CAN". Quan ens posem les piles podem aconseguir lo que volem, molt content amb l'actitud de tot l'equip. Hem sortit agressius i hem lluitat totes les pilotes i quan tot l'equip va agafat de la mà juguem molt còmodes i sobretot ens ho passem molt bé.

Si us dic la veritat no em puc creure que sigui l'últim partit de la temporada, ha passat volant i us he de confessar que he gaudit molt amb tots vosaltres. Afegim que hem aconseguit el sotscampionat de la lliga cosa que és totalment secundari però que ens dona un plus de felicitat.

Com cada final de temporada faré una valoració de cada component de l'equip. Comencem amb el número...

4 - ANIOL - Enorme: jugador amb un cor i un esperit de lluita enorme. Jugador més petit d'edat però que mai s'ha rendit i s'ha esforçat per millorar cada dia. 

6- ÀLEX - Únic: jugador amb gran actitud que pot lluitar contra qualsevol obstacle i que quan ha jugat amb nosaltres tot l'equip s'ha contagiat de les seves ganes de lluitar les pilotes.

7 - EDU - Potent: jugador amb molta força per imposar el seu joc, amb molta constància i sempre amb predisposició a ajudar a l'equip.

8 - ROGER - Resistència: una altre jugador més petit d'edat que la resta. El considero una formigueta que poc a poc i sense protestar també ha aportat aquesta actitud positiva que necessita l'equip.

9 - ENZO - Salvatge: jugador que ha jugat el seu primer any amb el Vilafant i s'ha adaptat molt bé a allò que necessita aquest equip. Una altre jugador amb esperit molt lluitador que no baixa mai els braços.

10 - ORIOL SERRANO - Emocionant: jugador amb línia de progressió ascendent. Va començar molt fluix i ha estat capaç de demostrar-se a ell mateix que quan vol pot. Sempre de bon humor, contagia aquest bon rotllo a tot el grup.

11 - MARC - Impressionant: tercer jugador més petit d'edat però que em sorprèn la seva predisposició per ajudar l'equip sigui quina sigui la situació. Ets un altre lluitador i amb aquest esperit es poden aconseguir moltes coses.

13 - JAN - Qualitat: un jugador amb una qualitat de bravesa molt gran. Cau moltes vegades i s'equivoca però sempre treu forces per seguir endavant i aixecar-se contra les adversitats.

14 - POL - Picant: jugador amb un somriure a la boca sempre. Va començar molt fluix la temporada i  estic molt content amb la seva progressió. Amb molta predisposició per aprendre i amb aquest bon humor que contagia a tot l'equip. 

15 - ORIOL SANTANCANA - Útil: el quart i últim jugador més petit de l'equip que va començar la temporada sense fer molt de soroll i que ha acabat essent molt útil, ja que quan tothom es donava per vençut aquí sortia ell per lluitar qualsevol pilota i contagiar a la resta.

Després de fer un repàs a tot l'equip us proposo un joc, si agafeu la primera lletra de la definició de cada jugador sortirà la paraula que millor pot definir el Premini Masculí Vilafant Taronja, una pista (dos paraules):    _ _ _ _ _    _ _ _ _ _

També vull agrair tot el suport de mares i pares de tots els nens, gràcies per confiar en la nostra feina que tan ens agrada i gràcies per acompanyar-nos en cada partit per animar a tot l´equip en qualsevol situació. Hem viscut moments més complicats, però el resum és d´una temporada increïble amb molt bons records.

Un altre agraïment a jugadors de l'equip Premini Mixte que ens han ajudat ens alguns partits i que sobretot hem entrenat tots junts.

Finalment agrair la feina dels meus companys entrenadors: 

  • Pibe i Mar (gràcies per la vostra ajuda i recolzament, sense vosaltres hagués estat impossible)
  • Manel, Xavi i Laia (gràcies per estar al meu costat i fer la feina més fàcil, també per ajudar-me en partits als quals no he pogut anar, entrenaments i torneig Andorra)
  • Al club Bàsquet Vilafant (gràcies per la vostra confiança dipositada)

Per acabar he gaudit molt aquesta temporada i aquests jugadors són LA CANYA!!!
Encara ens queda un mes d'entrenaments i continuarem gaudint d'aquest meravellós esport tots junts!!!! 

FELICITATS PER LA GRAN TEMPORADA!



Comentaris