Crònica Infantil Masc.: Bàsquet Vilafant 70-87 CB Grifeu

Bàsquet Vilafant - 70 - Ciro, Hugo, Nico, Martí, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó i Enric. Baixa Pep. 12/24 Tirs Lliures, 2 Triples (2 Albert i Hugo). 20 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 19-27, 14-31, 12-12, 25-17.

Iniciem el partit amb bones defenses i circulació de pilota en atac però no ens dura més que 2’,  perdem 2 pilotes seguides i ens venim avall. La seva intensitat ens desborda i anem 2-12 al 4’. Un temps mort ens fa reaccionar i acabem 8-14. El 2n període intentem reaccionar però comença el seu recital de triples i mai ens apropem més de 4 punts per acabar perdent el darrer atac i enlloc d’acabar a -4, fer-ho a -8. Presses, maleïdes presses.

Però el 2n quart en la seva totalitat serà groc. Som desmuntats en intensitat i velocitat i al descans estat tot dat i beneit, -25.

Hem de veure com jugarem la 2a part, si tindrem l’actitud que cal o ens abandonarem a la sort que dicti el rival, i apareix el caràcter. Farem un 7-0 al 5è període amb 5/8 de tirs lliures. Ens segueix costant molt atacar, però amb un equip més físic (cosa que havíem provat al 2n període i no havia funcionat) millorarem la defensa, però en el 6è amb menys quilos a la pista tot tornarà a lloc.

El darrer quart, amb defenses més laxes, l’aprofitarem per arreglar el marcador, anotar amb facilitat i tenir millor sensacions en acabar el partit.

Felicitats a tots pel treball. Dilluns hi tornem.