Crònica Infantil Masc.: CB Grifeu 78-68 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 68 - Ciro, Hugo, Nico, Martí, Albert, Arnau M., Neó i Pep. Baixes; Toni, Arnau G i Enric. 7/31 Tirs Lliures. 3 Triples (2 Nico i Pep). 24 Faltes, Eliminat Ciro al 38’.
Parcials; 31-9, 15-31, 14-12, 18-16.

Segon partit de la fase final contra l’equip que té més experiència en aquests partits.

Sortim amb bona actitud i ells amb un altíssim encert i la 2a part no canvia però davant la nostra falta d’encert en els tirs lliures ens enfonsem i abans d’acabar el 1r quart anem 31-7. La 3a part la comencem amb 0-10 i això ens activa a tots 9 i la nostra tempesta arribarà fins igualar el partit (48-46 al 24’), tot i portar un 3/19 en tirs lliures (ells 11/17) i al final, per més detalls que vulguem buscar, el principal motiu per no posar-nos per davant al marcador serà aquest i també serà el principal motiu per no optar a la victòria ja que fins al final no millorarà la cosa (4/12 per 8/11).

Tornem al que parlàvem la setmana passada, el caràcter. Hem d’assumir que estem a la lliga dels millors i que ningú regalarà res i que encara que l''actitud sigui bona els rivals juguen i molt bé, però hem de confiar en el que fem i esperar que arribi el nostre moment que sempre arriba i sempre l’aprofitem. La setmana passada va ser tot el darrer quart i ahir tot el segon (15-37 entre el 10’ i el 24’), però per això cal que els moments bons del rival no ens facin perdre la concentració, fallant tirs lliures o cometent errades que en altres moments no fem.

I també hem d’esperar tenir una grada que ens animi quan ens cal, que els crits de “Vilafant, Vilafant” ressonin a qualsevol pavelló quan les coses no rutllen, i no només quan sí ho fan, que en aquell moment ja ho sabeu bé prou que estem tots ben animats.

Poc a poc anem millorant encara que el resultat no us ho faci semblar.

Felicitats a tots pel treball. Dilluns seguim.