Crònica Infantil masc.: CB Olot Greda 61-41 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 41 - Ciro, Hugo, Nico, Martí, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep i Enric. 7/14 Tirs Lliures, 2 Triples (Toni i Albert). 29 Faltes, Eliminat Neó al 40’.

Parcials; 19-7, 12-12, 13-10, 17-12.

Comencem la 2a volta de la fase final.

Inici de partit igualat però sense encert, ja que tot i moure bé la pilota no serem capaços de fer bàsquet fins al darrer segon que l’acabarem 7-5. El segon quart serà una altra història; no pararem el seu joc interior en tota la part tot i els canvis defensius i atacarem sense cap criteri anotant altra vegada a la darrera jugada però aquesta vegada el parcial serà de 12-2.

La 3a part serà la millor ofensiva (10p) anotant 4 dels 5 jugadors i des de totes les posicions però en defensa continuarem badant, ara des de l’exterior, permetent 8p del mateix jugador per manca d’atenció i intensitat. Ens cal més treball darrera i el 4t quart és el millor que juguem deixant a 0p el rival però en atac tot i jugar bé, amb molta fluïdesa i invertint molt bé la pilota i buscant bé els avantatges, no els aprofitarem mai (2p). I malauradament aquesta serà la tònica de la resta del partit, jugant millor que el rival fins al final però amb un gran desencert fruit de la necessitat de remuntar.

Aquestes experiències són necessàries per créixer. L’actitud ha estat molt bona però els nervis us han collat, uns precipitant-vos, d’altres jugant atemorits, però com us hem anat dient això forma part de l’aprenentatge. Sabem que quan les coses les tenim vent a favor som capaços de gestionar-ho però quan el vent ens bufa de cara apareixen les pors i els nervis. Seguirem aprenent, seguirem creixent.

Felicitats a tots pel treball. Dilluns hi tornem.