Crònica Preinfantil: CB Roses 49 - Bàsquet Vilafant 56

Han jugat: Ian, Pol, Biel, Dídac, Rubén, Manel, Axel, Xavier, Galdric i Bernat.
Parcials: 11-7, 14-26, 8-11, 16-12
Tirs lliures: 14 de 28.

El partit va començar amb gran intensitat per part dels dos equips. En els primers quarts les defenses sòlides dels dos equips fan que sigui complicat anotar. Els de Vilafant juguen en equip, creant avantatges de superioritat i alguna de picardia, tot i això, perdonen algunes cistella fàcil (no passa res, hem de seguir). L'equip segueix treballant i el nivell d'encert puja. Aconseguim petits avantatges que ara no perdonem.

El setè quart venen els fantasmes del partit de l'Adepaf, hem d'aprendre dels nostres errors i aquest cop som valents i plantem cara al rival. No ens posem nerviosos, no ens espanta la pujada d'intensitat del rival, tenim el partit controlat i el volem jugar de la nostra manera, no ens deixem influenciar dels crits de la grada ni de l'altre equip, no ens molesten, tenim el cap fred i la nostra banqueta ens recolzen. I el més important, no volem tirar per la borda tota la bona feina feta en els primers quarts.

La frase diu que se n'aprèn més de les derrotes que de les victòries, segurament si haguéssim guanyat el partit de l'Adepaf (tal com el vàrem jugar), el partit d'aquest dissabte no haguéssim estat tan forts mentalment. Us felicito a tots per la millora mental. Tots els jugadors us heu de sentir importants en la victòria de dissabte, som un equip.

A l'igual que els jugadors, àrbitres i entrenadors, tots cometem errades, dimarts us explico les errades que vaig cometre com entrenador. Fins dimarts



Comentaris