Crònica Preinfantil Masc.: Bàsquet Vilafant 75-63 FD Cassanenc

Han jugat: Ian, Pol, Biel, Dídac, Manel, Èric, Àxel, Xavier, Aaron i Bernat.
Parcials: 13-14, 13-17, 21-21, 33-16
Tirs lliures: 11 de 26.

El partit va estar igualat durant tota la primera part, on tots dos equips estaven concentrats tan a davant com a darrere. Cada punt era una celebració, ja que les cistelles anaven cares. Arribem a la mitja part amb un marcador de 26 a 31. Tota la feina feta en aquests 4 quarts la tirem per la borda en un sol quart, donem ales als de Cassà i ells ho aprofiten amb un parcial de 3 a 14, cosa que els posa en la màxima avantatge del partit +16.

Tot i això l'equip no es rendeix i fa uns tres últims quarts brutals (13-2, 14-9 i 19-6).

La intensitat i actitud puja i això ens fa millorar en molts aspectes; fem un joc més ràpid, bones lectures de situacions en el joc de superioritat, grans defenses en 1x1, bona circulació de pilota, bons talls, bones portes endarrere, ordenats i organitzats, bones sortides de contraatac i gran domini del rebot. Tots aquests aspectes això fan que els de Cassà es desinflin i ens concedeixin algun regal.

Felicitar a tots els jugadors pel partit de dissabte. Estic segur que us ho vau passar molt bé en els nostres millors moments. Per tal d'arribar aquest nivell s'ha de treballar, s'ha de suar la gota gorda a cada pilota, a cada defensa, a cada rebot. Si ho feu els 12 us asseguro que us ho passareu molt bé en aquest esport d'equip.