Crònica Premini fem.: Bàsquet Vilafant 25-75 CB Adepaf

Darrer partit a casa de la temporada contra el millor equip de la lliga (equip que podria competir tranquil·lament a nivell A de Barcelona) i nova derrota.

A partir aquest titular que pot semblar negatiu, la crònica ha de ser tot el contrari: com heu millorat només en una temporada !!!!

Si recordeu el primer partit que vam jugar amb elles a la primera fase, també ens van tancar el marcador (com fan amb la majoria equips de la lliga), però res té a veure aquell partit amb aquest:
  • Algunes heu perdut la por al color blau (algunes encara no).
  • Partit a partit, pas a pas, heu augmentat els punts que els hem fet (3, 8, 20 i 25).
  • La defensa ha millorat respecte a l’inici (comencem a saber fer ajudes i ser mes dures).
Quan ens vam posar l’objectiu d’anar a la segona fase amb els 4 primers, la idea principal era jugar amb equips que ens obliguessin a millorar i que ens traguessin les nostres mancances per poder millorar-les pels anys de bàsquet que us esperen.

Les mancances, les vam veure al partit, però ja es tractava d’això. Si voleu i us esforceu a ENTRENAMENT, les podeu corregir. Tot depèn de vosaltres i del vostre esforç.

Per cert, aquest era el darrer partit a casa, i té molt mèrit només haver perdut 2 partits en tota la temporada a casa i contra el mateix equip.

Ens queden dos partits fora de Vilafant per posar fi a una temporada brillant. Li voleu posar la cirereta al pastís?



Comentaris