Crònica Premini Masc.: B.Vilafant Taronja 51-34 BC Fontajau - In2in Groc

Jugadors: Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana
13 faltes – 4 Triples – 5/12 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 6-2, 5-0, 10-6, 4-5, 9-2, 7-8, 2-7 i 8-4

Últim partit de lliga a casa. Juguem contra un rival que en el partit d'anada vam veure un partit molt gris i amb una derrota molt merescuda jugant molt desconcentrats.

Avui demano des de l'inici molta concentració i molta motivació. No ho aconseguim del tot i juguem de manera irregular: no defensem al meu jugador, llançaments precipitats i abusem molt del bot. 

Crec que no hem jugat com realment ens agrada: amb velocitat, poc bot i moltes passades. En algun període després d'enfadar-me, aixequem el cap i juguem d'una manera més fluida. Sabeu molt bé com millor juguem i si no ho fem es tradueix en un partit amb dalt i baixos.

Només queden tres partits per finalitzar la lliga. Sincerament, crec que hem de jugar d'una forma més seriosa i sobretot en els entrenaments ho hem de donar-ho tot. Des de que hem començat fins el dia d'avui, tots hem millorat però no arribem a donar el 100% i aquest és l'objectiu. Confio en vosaltres i estic segur que ens posarem a treballar dur des del proper dilluns.
Moltes gràcies al suport de la nostra afició!

Ens veiem dilluns per continuar gaudint d'aquest meravellós esport!



Comentaris