Crònica Premini masc.: CE Palamós 71-59 B.Vilafant Taronja

Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana.
22 faltes – 5 Triples – 4/13 Tirs lliures – Cap expulsat
Parcials: 14-3, 2-12, 6-4, 3-10, 15-5, 14-10, 6-7 i 11-8.

Avui un partit complicat en un desplaçament molt llarg i contra el líder. 

Ambient i afició: ens hem trobat un ambient molt a favor seu. La seva afició avui no ha parat de fer soroll i animar (amb tambor i xiulets). Cosa que en algun moment ens ha fet desconcentrar. És per això que havia demanat allò del tema dels amulets i us he pintat la cara per intentar jugar concentrats i segurs de nosaltres mateixos. Hem d'aprendre a deixar de banda coses tan poc importants com el públic o àrbitre, només així podem jugar com millor sabem.

Només una cosa per millorar: la nostra actitud en els entrenaments. Sabeu que aquesta setmana no hem entrenat correctament i això ens els partit es reflexa. Ens hem de concentrar i donar tot el millor de nosaltres ens els entrenaments per després aconseguir els millors resultats.

Del partit només puc felicitar-vos per la vostra entrega, es tractava d'un partit molt igualat i així ha estat (excepte dos períodes que hem desconnectat i ha suposat un parcial de 29-8). Hem de millorar certs detalls de la defensa que encara no defensem al nostre i el tema de fallar cistelles fàcils sense cap oposició. Per la resta ha estat un partit emocionant, vibrant, apassionant...un d'aquells que no et vols perdre. 

D'aquesta derrota, jo en puc treure moltes coses positives i sobretot moltes coses per aprendre. A ningú li agrada perdre però sabem que tenim un equip de nens lluitadors i tenen molts més anys per continuar gaudint jugant junts. 

Ara només queda l'últim partit de la temporada i ens hem de deixar la pell, és un partit complicat i ara no hi ha cap excusa. Aquesta setmana entrenarem fort i arribarem a dissabte amb moltes forces i mentalitzats.

Moltes gràcies als nostres fans incondicionals que no s'han volgut perdre aquest partidàs. Sou el motor de l'equip.

Ens veiem dilluns per a continuar gaudint com sempre tots junts d'aquest meravellós esport. 1,2,3 VILAFANT!!!!!!




Comentaris