Crònica Premini Masc: Unió Maristes 18-68 B.Vilafant Taronja

Jugadors: Aniol, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana

12 faltes – 6 Triples – 2/8 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 4-12, 4-5, 0-16, 4-4, 1-12, 0-9, 2-15 i 3-9

Avui ens toca aixecar-nos molt aviat i sortim en el bus a les 7:30. Tots amb cara de son en el bus, però ràpidament comencem a jugar amb els companys i ens oblidem de la son.

Arribem al pavelló i ens posem a escalfar com sempre, es noten les ganes de jugar i la bona connexió entre vosaltres. Una cosa que m'encanta veure és com entre vosaltres us aneu picant les mans a la roda d'entrades.

Comença el partit i us demano sortir concentrats des del començament. Coneixem el nivell de l'equip contrari amb nens més petits.

La veritat que avui toca felicitar pel partit que heu fet ja que es veuen detalls de la vostra progressió ascendent:
  • Aixequem el cap en moltes ocasions per veure on tinc el meu company i fer la passada en velocitat.
  • No hem abusat del bot com en altres ocasions i hem fet més passades
  • Hem fet algunes jugades passant i tallant una cosa que sempre demano i ens costa de posar-ho en pràctica.
  • Hem fet cistelles en posicions mes fàcils. Alguns jugadors, fins i tot han utilitzat la mà esquerra cosa encara és més important.
Hem patit un petit ensurt amb en Roger que semblava que s'havia lesionat però al final amb una mica de repòs ha continuar lluitant com sempre.

Finalment avui m'ha passat quelcom insòlit. Al donar-li la mà a l'àrbitre, em diu: "He de felicitar-te per la feina que fas, fa temps que no veig un premini jugar com el Vilafant. Sobretot en el domini del bot i les passades ben fetes." 

Això es una felicitació extensible a tot l'equip, per jugar tots com un veritable equip i per posar en pràctica allò que als entrenament preparem.

Ens queden dos partits per acabar la lliga i són dos partits amb rivals molt forts. Toca seguir treballant per fer la mateixa bona feina d'avui.

Ens veiem dilluns per continuar gaudint d'aquest meravellós esport!




Comentaris