Crònica Premini Mixt: Ceset 67-27 Bàsquet Vilafant

Primer partit de la temporada on us he portat. Durant la temporada us he vist als entrenaments, però no us havia vist competir un dissabte al matí.

A la majoria de vosaltres us he tingut un parell anys a l'escoleta, la qual cosa m’ha permès veure la vostra evolució al llarg dels dos anys anteriors i comparar amb el que vau fer aquest dissabte.

Durant 4 quarts del partit em vareu fer veure una evolució molt positiva del vostre joc, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. En canvi, els altres 4 quarts em va semblar tornar dos anys enrere quan jugàvem a escoleta. 

Si cadascú defensa el seu, lluita cada pilota, mirem de córrer endavant, ser agressius (en el bon sentit) i utilitzar els recursos tècnics que teniu i aneu aprenent, aquest esport us pot donar moltes alegries. Si per contra, no escolteu, aneu tres a la pilota, us mireu com els rivals juguen, us avorrireu molt.

Tinc clar que amb temps i paciència, podeu fer que els 4 quarts bons passin a ser 8.

Aquest proper dissabte teniu una altra oportunitat de continuar creixent, pas a pas, en aquest esport.

Aprofiteu-la !!!

I pels que no us coneixia de l'etapa escoleta, només dir-vos que moltes felicitats. Vau lluitar i posar a la pista el que teníeu a dins. És aquest el camí.




Comentaris