Crònica Sènior fem.: Hyundai Padró Vilafant 78-77 BC Fontajau - In2in

Parcials: 14-11, 12-15, 16-5, 15-26, 21-20.

Hyundai Padró Vilafant: Eva (8), Carreras (1), Mar (2), Gio (23), Clàudia (6), Santos (15), Ari (11), Mariona (2), Gisela (4), Gascón (6).
8 triples : Ari (3), Gio (2), Santos, Gisela i Gascón.

BC Fontajau - In2in: Montserrat (3), Martín (24), Muñoz (2), Cardona (4), Reyes (8), Pi (14), Tegido (8), Castillo (9), Coma (9).
33/44 tirs lliures 26 faltes (eliminades Castillo 40’,Martin 48’ i Pi 50’).
4 triples: Martín 2, Reyes i Coma.

Últim partit de la temporada amb objectius diferents pels dos equips, nosaltres assegurar la cinquena posició, el rival guanyar una en les fases de permanència. Partit igualat fins a la mitja part ens que ens anirem 26-26 al vestuari, nosaltres comencem una mica descentrades, fallarem 8 tirs lliures en els primers 10 minuts, 12 en els 40 restants.

Després de la mitja part sortim mes centrades, només les deixarem fer 5 punts i sembla que trencarem el partit en aquest quart, 11 punts d’avantatge que potser un altre dia serien suficients, però elles tenen més en joc que nosaltres i no volen deixar escapar l'oportunitat de guanyar el partit: no paren de treballar per emportar-se la victòria. Els seus canvis defensius aconseguiran el fruit desitjat i aniran apropant-se fins a arribar a remuntar el partit. Es posaran 56-57 i una falta ens dona l'oportunitat de guanyar el partit, però només farem un tir lliure, primera pròrroga.

Intercanvi de cops i un altre cop empat a 65, segona pròrroga.

Encetem la segona pròrroga amb dos triples (71-67), que amb els minuts acumulats semblen definitius, però elles no volen perdre el tren i tornen a entrar al partit: arriben a posar-se per davant (71-72) al 48’, una cistella per cada un al 49’ i entrem 1 a sota al 50, aquest minut estem més encertades i acabem emportant-nos el partit 78-77.

Ja sé que em trobareu a faltar els caps de setmana però no feia falta jugar dues pròrrogues per allargar la nostra companyia.

Ens veiem divendres i us prometo fer la crònica de resum de la temporada.