Crònica Sènior masc.: Hyundai Padró Vilafant 56-80 Sant Ignasi

Hyundai Padró Vilafant: Xavi M.(4), Verdaguer (12), Guillem (7), Quintana (7), Castillo (6), Descamps (3), Caritg (4), Sergi (2), Margall (2), Gascón (8), Eloi (1).

6 triples .- Verdaguer (2), Descamps, Guillem, Quintana, Gascón
6 de 8 tirs lliures

Parcials: 21-32 / 19-15 / 9-17 / 7-16

Comencem la fase de permanència amb una derrota. Derrota contundent contra un molt bon equip.

Abans de parlar del partit m'agradaria donar les gràcies a tota la afició que va venir a animar-nos (suporters incondicionals, jugadors d'altres equips del club, exjugadors, ....). De veritat, moltes gràcies.

També m'agradaria agrair als sots21 i al júnior que ens van venir a ajudar i felicitar-vos pel vostre partit.

El partit. El partit va començar amb un encert extraordinari per part de tots dos equips, en 5 minuts de joc 4 triples per equip. Un ritme anotador molt difícil de mantenir per part nostre. Vam aguantar fins al minut 8, on un parcial de 3 a 12, ens deixava 11 punts a sota.

El segon quart, va ser el nostre millor moment, vam ser capaços de frenar-los una mica en atac i nosaltres vam seguir anotant. Amb dos últims minuts molt intensos, ajudats per una grada entregada, vam retallar el desavantatge a 7 punts.

A l'inici del tercer quart, aconseguiríem acostar-nos a 5 punts. Aquí s'acabava el nostre partit. El Sant Ignasi va augmentar la intensitat defensiva i vam ser incapaços d'anotar, mentre que ells ens castigaven qualsevol error defensiu.

Ells van seguir anotant des de fora (4 triples a la segona part), a nosaltres la cistella se'ns va fer molt petita (16 punts en dos quarts).

Ja no tenim cap més opció que intentar guanyar a Barcelona per forçar el tercer partit.