Crònica Sots 21 masc.: Bàsquet Vilafant 73-56 Prisco - CB L'Escala

Han jugat: Guillem , Ferran, Adrià, Marc, Arnau C., Isma, Arnau P., Pau i Eloi.

Quedava l'última bala i vau decidir, per si de cas, jugar-la.

Pendents de què faci un Llagostera ja campió per veure si acabem 3r o 2n empatats en la segona plaça en un triple empat per la primera.

Bon partit en general però de més a menys 

Una primera part on l'encert ofensiu fa que descuidem la defensa i permetem anotar massa punts a una Escala que va ser molt regular en atac i de menys a més en defensa.

Acabem la temporada doncs amb una victòria i contents en general però amb aquell regust de l'average en aquell partit o el perdre aquell altre.

Això, ser competitius fins l'última jornada, però deixar passar l'oportunitat de jugar una fase final, no ha de desmerèixer una temporada molt bona.

D'entrada començàveu la pretemporada a l'estiu, alguns per primera vegada, juntament amb el segona, sense pressió i per gaudir-ho.

A mitja temporada decideixo deixar l'equip sènior i com en Jordi se'n fa càrrec ens intercanviem les funcions.

Vosaltres, que no teníeu res a veure amb el problema, no només accepteu el canvi sinó que m'adopteu i rebeu amb els braços oberts.

De fet els entrenaments tampoc canvien tant, heu estat tot l'any compartint entrenaments i sovint enduent-vos garrotades que possiblement no us mereixíeu.

Per tot això us vull donar les gràcies.

De manera directe o indirecte m'heu fet recordar perquè ens agrada tant això de ficar pilotes dins una cistella.

Segur que he sigut injust, sabeu que a vegades (o quasi sempre) m'embolico amb els canvis, i no he tingut ni vist mai una mala paraula ni un mal gest, tot el contrari.

Per tant vull dir-vos en aquesta última crònica que he tornat a aprendre i he tornat a estimar el bàsquet i gran part de culpa la teniu vosaltres, espero que pugueu, més o menys dir el mateix de mi.

Per a tota la resta ens veiem al pavelló

Gràcies per tot.

Comentaris