Crònica Infantil Masc.: Bàsquet Vilafant 77-56 UE Cellera Amer Hipra

Bàsquet Vilafant - 77 - Ciro, Hugo, Nico, Martí, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep i Enric. 7/13 Tirs Lliures, 6 Triples (2 Pep i Nico, 1 Neó i Albert). 17 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 21-14, 20-15, 21-15, 15-12.

Acabem la 1a volta de la fase final amb el partit més complert dels 3 jugats fins ara. Complert per ser-hi tots 11, per tornar a tenir fluïdesa en atac i per ser constants en el treball, l’esforç i la concentració durant tot el partit.

Després d’una altra setmana on el caràcter dels pessimistes es feia valer, esperem que el camí que ens ha portat a jugar com ho hem fet avui, els torni a portar cap al grup dels silenciosos.

Hem de creure en el que fem, en el que ens diuen i anar-hi tots junts. Junts no tenim aturador. L'inici de partit ha estat el demanat, molt intensos i agressius tant darrera com davant. Atacs ràpids i amb molta mobilitat. Entre en Mallo, en Nico i l’Hugo ja teníem 11p en només 3’ això ens ha permès tenir sempre avantatge en el marcador. Ells, tot i el nostre encert, no perdonaven cap error nostre i es mantenien a 5-7 punts de distància.

El 2n quart hem trencat el partit entre en Neó i en Pep i amb 38-21 al 18’ hem pensat que ja ho teníem fet i hem aixecat el peu de l’accelerador i en només 2’ l’avantatge s’ha reduït als 12 punts amb els que hem anat al descans. Mai podem deixar de lluitar, ja descansarem quan acabem el quart.

Però el 3r quart faltaven aparèixer encara dos actors protagonistes, en Ciro superant, corrent i anotant com feia setmanes que no vèiem i l’Albert que una setmana més ha mostrat la seva intensitat defensiva. Acabem el quart amb +18.

I comencem el darrer quart cometent el mateix error que a finals del 2n, la relaxació i en només 3’ ja els teníem a 10. Afortunadament la reacció fins al final ha estat fantàstica amb 15-4 els darrers 7’ per acabar amb la màxima avantatge al marcador, +21.

Partit amb molt bones sensacions, en tots els aspectes, on tothom ha sumat i ha estat valent.

Aquest és el camí. Si aconseguim entrenar com hem jugat, el següent partit podrem jugar més minuts a aquest nivell.

Felicitats a tots pel treball i la victòria, també a l’afició que avui ens ha empès com mai durant tot el partit. També sumeu, molt més del que us penseu. Dilluns seguim.