Crònica Mini: CB Farners B 68 - 52 B.Vilafant Blau

Han jugat: Iago, Roger, Àlex, Aitor, Georgina, Leo, Estel, Paolo i Irene. Baixes: Laia i Xènia.
Parcials: 11-4, 7-3, 5-12, 12-7, 6-3, 11-4, 11-7, 5-12.

Acabem la temporada a la pista del CB Farners. Segurament ens hagués agradat jugar un altre tipus de partit per acabar, però com us hem dit sempre, hem de saber adaptar-nos i aprendre de cada ocasió que se'ns presenti. Aquest cop no va ser diferent. Partit molt dur, però en el que sempre vau estar competint i no vau baixar mai els braços. Estem molt contents de com vam jugar i de la vostra magnífica actitud a la pista. 

Vam començar la temporada tot just coneixent-vos, perquè no havíeu jugat mai junts. Però els vostres entrenadors confiàvem molt en la vostra capacitat d'adaptació i el cert és que heu acabat sent un equip fabulós. Heu anat creixent cada setmana tant a nivell de joc com a nivell humà: jugant cada cop millor i sent cada vegada més bons companys. 

Només dir-vos que ha estat un plaer compartir aquest any amb vosaltres; amb en Gini sempre hem pensat que era un regal poder entrenar un equip com el vostre. Així que moltes gràcies a tots i totes, esperem que continueu amb aquestes ganes i il·lusió i amb aquesta mentalitat tant bona per saber fer front a qualsevol repte. 

Ens veiem dimarts a la pista!




Comentaris