Crònica Premini fem.: Escolàpies Figueres 10-09 48–57 Bàsquet Vilafant

Últim partit de la temporada!! Sembla que va ser ahir quan començàvem els entrenaments el mes de setembre.

Sobre el partit contra l'Escolàpies, us diré que hem jugat amb molta intensitat gran part del partit, i només l'últim quart, on hem abaixat els braços, ha fet que elles s'acostessin al marcador. Encara juguem massa juntes en atac, i ens falta circular millor la pilota, però poc a poc, anem assimilant conceptes de l'atac en estàtic. Al final una importantíssima victòria, que ens permet assolir la cirereta del pastís, Sotscampiones de lliga!!!

Ara us faré un breu balanç de la temporada.

Com cada nova temporada, et marques com a objectius principals, fer equip i mirar de ser competitives.

Al principi de temporada, comptem amb les incorporacions de la Carla, la Mar i la Lia, i més endavant la Candela, les quals no havien jugat mai a bàsquet.

Al llarg de tota la temporada, he pogut veure la gran millora que heu fet totes.

Com ja és típic, intentaré parlar de totes vosaltres, i us diré el que penso.


4- Carla: Estic molt orgullós de la teva progressió. Vas començar a jugar que amb prou feines agafaves la pilota, i mira com has acabat, fent entrades per la dreta, l'esquerra, i defensant molt fort quan estàs concentrada.

5- Neus: T'hem trobat a faltar l'últim partit, però al llarg de la temporada has estat una jugadora molt important. Tècnicament ets molt bona, només et falta un punt de velocitat a l'hora de jugar, però cada any millores.

7-Joana: Tens un talent increïble i juntament amb l'Ariadna sou les dues petites de l'equip, però això no us ha afectat a l'hora d'assumir la responsabilitat en atac. Segueix entrenant fort, i aconseguiràs el que et proposis.

8-Ariadna: Anotadora en estat pur. Quan has après a assumir el teu rol dins l'equip, has estat conscient del teu potencial. El dia que no tinguis llacunes defensives seràs brutal, ara ets boníssima.

9-Cèlia: No em cansaré de dir que físicament ets increïble i cada vegada millor tècnicament. El dia que t'adonis que has d'entrenar a mil, seràs conscient del teu potencial.

10-Mar: A l'igual que la Carla, començaves de zero. Crec ser honest quan dic que no sabíem quina seria la teva adaptació al bàsquet, i mira on estem. Una temporada fantàstica. Físic privilegiat, assumint responsabilitats en defensa i al final aportant també en atac.

11-Anna: M'ha costat Déu i ajuda que aprenguis a baixar el cul, jugar flexionada, aixecar braços... però al final s'ha notat la teva participació en el joc. Important en defensa, i ajudant a l'atac, assumint el rol de sortir botant la pilota en moltes ocasions. El dia que t'esforcis una mica més, seràs una jugadora boníssima.

12-Núria: Talent increïble. Necessito que pugis una marxa la velocitat d'execució. Més treball i esforç als entrenaments, farà de tu una millor jugadora.

13-Angelina: Tens un físic importantíssim i quan el fas servir tan se val qui et toqui defensar. En atac has de perdre la por, i atrevir-te a fer més coses. A l'igual que moltes, més esforç als entrenaments, farà de tu una grandíssima jugadora.

14-Lia: Potència en estat pur. Tens la virtut de sempre entrenar a mil per hora. Tan de bo moltes anessin com tu. Aquesta virtut, també és, ara per ara, el teu únic defecte, perquè falta que la controlis. Però ja arribarà, i seràs una jugadora fantàstica.

16- Candela: Vas arribar començada la temporada sense fer soroll, però al tercer entrenament ja vaig veure que tens un potencial enorme. Físicament espectacular, tècnicament, una esponja, ja que absorveixes tot a la primera, i no tens por a provar coses. Arribaràs on tu vulguis jugant a bàsquet si segueixes amb la mateixa actitud.

En fi noies, tot arriba al final i personalment ha estat una temporada fantàstica. Haig de donar les gràcies en Xavi, i sobretot a la Laia, sense els quals no hagués estat possible res de tot això. Els consells d'en Xavi, i el clima de bon rotllo que ha aportat la Laia dins l'equip, han fet de vosaltres tot un equipàs.

Hem intentat que els entrenaments seguint els més dinàmics i divertits possibles, tenint en compte el fet d'entrenar 17-18 nenes en una sola pista.

Per cert, gràcies a les nenes del mixt, per ajudar quan ha calgut els partits, i durant els entrenaments. De ben segur elles, han après molt de vosaltres.

I per últim un especial reconeixement a la nostra afició. Aquests Hooligans de pares i mares, que cada setmana us porten als entrenaments i criden, tant com jo, durant els partits.

Gràcies per haver-m'ho posat tan fàcil.

Espero que aquesta temporada hagueu gaudit del bàsquet, i sobretot us hagueu divertit jugant juntes. Us desitjo un molt bon estiu, esperant saber que passa la propera temporada.

PD: Seguim entrenant, o sigui que fins dilluns eh😉?




Comentaris