Crònica Premini mixt: CB Sarrià de Ter 63–37 B.Vilafant

S'acabat la lliga!
Com cada any, l'objectiu dels entrenadors és que gaudiu jugant a bàsquet, aprengueu els valors de companyerisme, esforç i compromís, i en última instància ser competitius.

Aquest any ha estat difícil esportivament parlant. La manca d'espai ha fet que tinguéssim només dues pistes per entrenar 3 equips, i al final el més pràctic era que nens i nenes entrenessin separats, per que així els diferents entrenadors coneguéssim la vostra evolució i poguessiu ajudar als altres equips en cas de manca de jugadors.

Aquest fet potser ha fet que en moltes ocasiones, durant els partits costés que nens i nenes compartíssiu més la pilota, sobretot els nens. Val a dir, que això va passar més al principi de temporada, que no pas al final.

El fet de portar dos equips, m'ha comportat que els desplaçaments a fora, la Laia i en Xavi m'hagin hagut de cobrir, per tant moltíssimes gràcies als dos. I als entrenaments també, per tant, sense ells no ens n'haguéssim en sortit.

Gràcies a l'Àlvaro, en Pibe i la Mar, que en moltes ocasions m'han donat un cop de mà.

Sobre l'últim partit, us expresso el que en Xavi em va dir, però que comparteixo plenament. La vostra millora en atac, al llarg de l'any és molt bona. Tan sols remarcar les llacunes en defensa, sobretot per manca de concentració i intensitat. Quan alguns de vosaltres desconnecteu, tot l'equip surt perjudicat. Per contra quan esteu a tope, ho feu realment molt bé.

Tenint en compte que tots sou de primer any, queda clar que l'any que ve, sereu uns jugadors/es ha tenir en compte. Entreneu sempre a tope, i veureu que la vostra millora serà espectacular.

Com faig cada any miraré d'explicar-vos el que veig de vosaltres:

Paula: Ha estat un plaer entrenar-te. Tot i ser petita, tens una velocitat i intensitat fantàstiques. La teva actitud i compromís ha sigut genial. Entrena sempre igual, i a la que facis l'estirada seràs un jugadorassa.

Genís: Vas començar la temporada sense fer soroll. Tot i no entrenar gaire amb mi, he pogut veure la teva evolució al llarg de l'any. L'Àlvaro ha fet una molt bona feina amb tu. Crec que puc dir que el torneig d'Andorra va ser un avanç i un després, perquè els darrers partits has tirat del carro en actitud i esforç. Enhorabona, segueix així. Només una coseta, un marxa més de velocitat et farà millorar més ràpid.

Bruna: Tens un físic privilegiat. Ràpida, alta i molt àgil. Actitud fantàstica. La teva pega, el fet que els dilluns no poguessis venir t'ha restat més millora. Per cert necessito que et concentris més als entrenaments, i escoltis, aquest fet et frena en millorar.

Arnau: Al igual que la resta de nens, tot el mèrit és de l'Àlvaro. Et valoraré pels partits. Tens un potencial físic enorme, i la teva actitud és sempre bona. El teu handicap és que et manca concentració i intensitat. Quan estàs concentrat ets una canya. Fes un esforç en concentració i la teva progressió serà brutal.

Ona: Un talent encomiable i una actitud perfecte. Et falta una marxa en l'execució. Quan milloris físicament, que ho faràs amb l'edat, seràs encara molt més bona. Confia en la teva tècnica individual i prova coses. Sense error no es millora.

Rafa: Una bala. Va tant ràpid, que la seva virtut, a vegades és el seu gran defecte. Segueix entrenant a tope, i no et compliquis la vida als partits. Provar coses és fantàstic, però abusar del bot no. Aprèn a aixecar el cap i compartir la pilota, sense bombejar les passades. Pel demés, la teva actitud és per què la copiïn la resta. Per cert, defensa només al teu, sinó rebentaràs.

Javi: Tens un físic privilegiat. Seràs altíssim, però amb el físic no n'hi ha prou. En el teu cas l'actitud i intensitat, és el que més t'ha restat. Quan estàs enxufat, ets una canya, entrades, rebots...brutal, però desconnectes massa fàcilment, i cal més esforç en defensa. Si canvies el xip i t'esforces més seràs un gran jugador.

Leire: Quan has vingut a entreno he vist com milloraves. Físicament ets forta, ràpida i tens molt bona actitud. El dia que puguis venir sempre i entris en dinàmica d'equip milloraràs molt més ràpid.

Roc: Pel poc temps que portes a l'equip, la teva actitud ha sigut genial. Si a més afegim que físicament tens molt talent, la tècnica s'assoleix amb hores i hores d'entrenament. Segueix així!

Alba: Sempre bona cara, actitud i compromís. Tècnicament molt bona. El teu únic problema, que de ben segur ho milloraràs amb el temps, és el físic. Quan tinguis una mica més de potència i força, seràs una gran jugadora. Segueix entrenant igual, personalment ets un goig, mai una queixa, veuràs com milloraràs.

Laia: Personalment, crec que aquest any has donat un pas endavant. Tècnicament boníssima. Actitud genial, i en atac has millorat espectacularment. Super content de la teva evolució al llarg de la temporada. Segueix així!

Martí: Estic molt content de la seva evolució. Tan de bo tots els nens tinguessin el teu nervi i esperit de lluita. Al torneig d'Andorra ho vas fer genial, i sempre has donat la cara en els partits, mai t'amagues. Segueix entrenant fort i concentrat, i la teva millora serà brutal.

Roger, Oriol, Mar i Carla: Us dono les gràcies per l'ajuda al llarg de la temporada quan se us ha necessitat. No us valoro aquí perquè les nenes ja ho he fet i els nois ja ho han fet, tot i estar en dinàmiques d'equips diferents, he pogut comptar amb vosaltres quan ha estat necessari.

Agnès: T'he deixat pel final perquè t'ho mereixes. No sé si ho llegiràs, per si de cas, ja aviso, quina burrada de jugadora pots arribar a ser. ETS ESCOLETA! Crec que en tots els anys que porto d'entrenador, no havia entrenat a un jugador de la teva edat i amb el teu talent. No exagero quan dic que tècnicament ets la millor premini. Sí, els he vist a tots botant, fent canvis de mans, inclosos nens i nenes, i no, no n'hi ha cap com tu. A  mesura que guanyis físic amb l'edat, no ser on pots arribar, però amb la teva actitud i "desparpajo", faràs el que voldràs dins una pista de bàsquet. Canya!

Per últim, gràcies a pares i mares, pel vostre compromís, el bon ambient en els partits, i comprensió, pels interminables whatsapps de cada setmana. Espero que tots hagueu gaudit. Tot i les derrotes, els nens i nenes han après moltíssim i s'ho han passat d'allò més bé.

Una abraçada a tots, i Visca el bàsquet Vilafant.


Comentaris