Crònica Sènior masc.: Sant Ignasi 73–67 Hyundai Padró Vilafant

X. Montalat (2), Adrià V. (23), Pons(4), Vicente, Quintana, Pere (14), Descamps, Sergi (17), Margall (2), Gascon (5).

Tirs lliures: 14/15
7 triples: Adrià V.(3), Sergi (2), Pere i Gascon.

Parcials: 17-17 / 23-19 /12-20 / 21-11

Inici de partit dolent, quan comencem a jugar ja anem 7 punts a sota. Però som capaços parcial de 8 a
0 i tornem a quedar darrera. Un final espectacular de SERGI POCH, ens permet acabar al quart empatats.

El segon quart és molt igualat, però sempre anem per darrera en el marcador, amb unes 4 punts a sota,
un resultat amb el podem seguir somiant.

El tercer, és el nostre millor quart. Fem el nostre millor bàsquet ofensiu i defensiu. El nivell de faltes
s'iguala i ens permet anar a la línia de tirs lliures als dos equips per igual (el nostre encert és espectacular), capgirem el marcador i entrem a l'últim quart amb 4 punts d'avantatge.

Aquest últim quart ells ens plantegen una defensa diferent, on en determinats moments col·lapsen el nostre atac i els permet bàsquets en contraatac. Ells no fallen, demostren la seva qualitat i no deixen de castigar els nostres errors. Per part nostra fallem 6-8 punts fàcils i no entra aquell triple que ens donaria aire per poder seguir al partit.

Al final derrota i descens, però sense un regust molt amarg. Torno de Barcelona amb el convenciment
que els jugadors ho han donat tot a la pista i que només petits detalls (alguns que podem controlar i
altres no), no ens ha permès forçar el tercer partit.

Ara toca descansar i reflexionar, què ens ha portat fins aquí. Segurament no hem tingut molta sort: derrotes per pocs punts, un mal emparellament en la fase de descens, moltes lesions... Tots aquests factors no els podem controlar, però també hi ha altres motius que han afectat al rendiment de l’equip
en determinades fases, que sí podem controlar i són aquests que ens han de fer reflexionar i intentar que no es repeteixin. Diuen que s'aprèn més de les derrotes, si és així segurament ara serem molt savis.