Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

U.E. Ripoll 50 - Reale Infantil masculí 54
Van jugar Guillem (1), Pau Vehí (2), Quique (10), Pau Batlle (12), Pau Castillo (9), Roger (12), Andreu (2), Sergi (-), Martí Descamps (6) - 10/26 TL, 2 Triples; Roger, 13 Faltes Personals, 1 Eliminat; Pau Castillo.
Parcials: 5-9, 18-10 , 13-15 , 14-20.
Important victòria a la pista del tercer classicat que confirma la quarta posició final en una lliga molt igualada i de nivell. Després d'una pèssima primera part en atac, un altre cop, el treball defensiu i els rebots han mantingut a l'equip fins que un parcial de 2-12 ha posat l'equip vilafantenc pel davant, on destaca l'efectivitat en el darrer quart d'en Roger amb 10 punts inclosos 2 triples en els darrers minuts i el treball en el rebot d'en Pau Batlle.

Cassanenc 65 – Reale premini mixte 38
Van jugar Íngrid, Jan, Amàlia, Miquel, Marc, Carla, Pau, Estel i Estela.
Parcials: 2-5, 11-0, 10-2, 11-0, 10-7, 9-11, 4-5, 8-8.
Partit que ha tingut dues parts molt diferenciades. En la primera part, al Vilafant li ha costat molt sortir a l'atac i la defensa ha sigut molt fluixa. Aquest mal començament ha marcat el resultat del partit, ja que la diferència de punts era molt important. En canvi, la segona part ha sigut molt bona, els jugadors i jugadores han defensat de valent, han lluitat totes les pilotes i han aconseguit arribar a la cistella contrària sense tants problemes.

Sant Hilari 65 – Reale S21 60
Van jugar Marc (1), Aleix (24), Agus (8), Jaume (9), Pau (12), Pere (9), David i Ivan.
8/14 tirs lliures. 4 triples.
Parcials: 21-12, 16-13, 18-15, 10-20.
Una primer part dolenta en defensa condemna a la derrota al sub21 , que encara que va pressionar fins al final no va tenir opcions de guanyar el partit en cap moment.

Bàsquet L'Escala B  90 Reale cadet masculí 43
Van jugar Pol (4), Angel (9), Jacinto (2), Mark (21), Manel, Arnau (3), Alex (2) i Ion (2).
Parcials: 22-3, 19-11, 21-9, 28-20. Tirs lliures 7/15.
Nefast partit dels visitants, que tot i saber-se inferiors abans de començar el matx. Cal destacar la mala actitud i el poc ofici que varen demostrar en tot moment i la lamentable l'imatge donada.
Felicitar l'equip de l'Escala que amb aquesta victòria es proclamaven primers de grup.

Reale cadet femení 63 – CB Garrotxa Petit Plançó 50
Van jugar Claudia (22), Elena (16), Nora (11), Marta (6), Eva (4), Paula, Meritxell, Adriana, Maria, Ainoa (4).
Parcials: 16-7, 21-13, 16-14, 10-16.
Partit controlat en tot moment per l’equip local amb avantatges clars al marcador.

Reale mini masculí 62 – Masmitja 24
Van jugar Arnau C (4), Arnau P (3), Guillem, Nil (3), Ferran (2), Alex (4), Marc (5), Isma (5), Pep (6), David, Marti (15), Arnau (15).
Parcials: 9-2, 8-3, 4-1, 5-0, 10-6, 13-0, 8-4, 5-8.
Partit sense història, l'equip rival presentat amb molt pocs jugadors.

Reale mini masculí 91 – Lloret 92
Van jugar Arnau C (6), Marc T (3), Guillem (2), Ferran (8), Alex (5), Marc M (6), Alex, Isma (5), Pep (11), Martí (26), Nil (15), Arnau (4).
Parcials: 16-10, 16-5, 14-9, 4-9, 9-16, 12-13, 11-18, 9-12.
Partit jugat a Lladó per pluja, partit molt vistós predominant els atacs a les defenses,decidit per petits detalls a favor de l'equip visitant.