Resultats partits cap de setmana, final de temporada i 8a trobada d'escoles

Aquest ha sigut un cap de setmana molt intens pel Bàsquet Vilafant. El dissabte al matí es van jugar uns quants partits (vegeu els resultats més avall), però a les quatre de la tarda arrencava la festa de final de temporada: banys a la piscina, inflables i quads. Després el sopar, tot mirant la final de la Champions.
A l'endemà, a primera hora, engegava la 8a trobada d'escoles de bàsquet amb la participació de dos equips del Bàsquet Vilafant i un total de 12 equips que jugaven 3 partits cadascun. Els menuts van disfrutar dels inflables i d'un bany d'escuma que tancava la trobada.

Des d'aquí aprofitem per agrair a tots els pares i mares i jugadors i jugadores del club la seva col·laboració. Moltes gràcies a tots!

Aquí podeu veure més imatges de la festa de final de temporada
i de la 8a trobada d'escoles.

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Reale Infantil Masculí Vilafant 65 - 60 C.B. Arbúcies
Reale Infantil Masculí - 65 - Roger (14), Pau Batlle (11), Sergi (-), Pau Castillo (13), Martí Descamps (7) - cinc inicial - Guillem (10), Pau Vehí (-), Quique (4), Andreu (6) . 7/35 TL, 24 Faltes Personals. 1 Eliminat, Roger.

C.B. Arbúcies - 60 - 7/17 TL, 27 Faltes Personals, 1 Eliminat

Parcials: 19-12, 11-12 (30-24), 18-18 (48-42), 17-18 (65-60)

Partit molt complert de tot l'equip amb una gran joc en situacions del d'1x1 i 2x2, igualat només per la superioritat física dels jugadors interiors selvatans. El partit s'ha trencat als primers minuts del darrer quart gràcies a la facilitat en superar la pressió visitant i aprofitant les situacions d'avantatge que es generaven. El deficient percentatge de tirs lliures no ha permès una victòria més ampla. Cal destacar que 4 jugadors han superar els 10 punts d'anotació.

Bàsquet Lloret 49 – Reale Mini masculí Vilafant 73
Han jugat Caritg (13), Gironès (4), Ferran (6), Crespo (8), Palol (10), Isma (6), Pep (8), Martí (16), Insa (2).

Parcials: 7-8; 3-5; 8-12; 4-17; 5-4; 3-9; 7-12; 12-6
Partit resolt a partir de la defensa i bones transicions al contraatac.Es culmina un bon treball de la temporada amb progressió de tots els jugadors.

Premini mixte Vilafant 23 – Masmitjà 45
Han jugat Miquel, Marc, Amàlia, Estela, Carla, Arnau P., Pau V., Estel, Íngrid, Èlia, Jan i Arnau A.

Parcials: 0-0, 2-1, 2-4, 1-15, 9-2, 0-5, 5-9, 4-9.
Va ser un partit, en general, igualat tot i que també trencat per un terrible 4rt quart dels vilafantencs. Amb aquest parcial de 15-1 a favor de l'equip visitant, la remuntada va ser impossible. L'increment de la defensa i la intensitat dels locals s'ha de destacar sobretot cap als últims quarts, tot i que el marcador no ho demostri. Amb aquest partit el premini mixte tanca aquesta temporada.

CB Sant Gregori 76 – Reale cadet femení Vilafant 43
Han jugat Meritxell (2), Elena (10), Eva (3), Ainhoa, Marta (10), Clàudia (13), Nora (4), Maria (1) i Paula.

Parcials: 17 a 6, 22 a 16, 19 a 6, 18 a 15.
Partit disputat a la pista del Sant Gregori on la calor fou protagonista durant tota la jornada. Debut dominat clarament pel Sant Gregori amb el seu gran encert a cistella i la gran defensa portada a terme per les seves jugadores. El club Bàsquet Vilafant no va tenir en cap moment opció de dominar ni guanyar el partit, es van veure sotmeses el joc del Sant Gregori.