Amistós: Reale Cadet Masculí Vilafant - U.E. Ripoll

Reale Cadet Masculí Vilafant 59 - 54 U.E. Ripoll

Reale Cadet Masculí - 59 - Ion (-), Guillem (5), Kike (6), Pau Batlle (12), Pau Castillo (8), - cinc inicial - Lluc (-), Martí (5), Andreu (5), Sergi (-), Pablo (8), Àlex (4), Arnau (6). 6/26 TL, 1 Triple, Guillem, 19 Faltes Personals, 1 Eliminat, Andreu

U.E. Ripoll - 54 - 4/19 TL, 23 Faltes Personals, 1 Eliminat

Parcials: 15-15, 18-11 (33-26), 20-14 (53-40), 6-14 (59-54)

Gran partit del cadet masculí contra el Ripoll, equip que competeix a Campionats de Catalunya de Cadet 1r Any.

Després d'uns primers minuts on la major intensitat de l'equip visitant juntament amb la poca concentració defensiva d'alguns jugadors van portar al 1-10 (5') favorable als ripollencs, vam viure els millors 25' de joc que es poden haver guadit mai a la pista Poliesportiva dels Pins amb un parcial de 54-30 contra un rival que va venir amb tots els seus efectius i que competeix dos categories per sobre de l'equip empordanès. La ja habitual intensitat defensiva, juntament amb una gran direcció en el joc, tant d'en Pau com de l'Andreu, s'hi ha d'afegir un excel·lent treball dels pivots, donant moltes segones opcions i la meitat dels punts, i el més descatat, en alguns moments del partit, una perfecta circulació de la pilota que l'equip del ripollés no va poder defensar.

Les úniques llacunes van ser la manca de concentració en algunes situacions defensives que van permetre el parcial inicial, així com 10 punts consecutius del base rival en els primers minuts del darrer quart que fins que no va ser defensat per l'Arnau no es van resoldre. L'altra, els tirs lliures, deficients un cop més, poc per sobre del 20%