Resultats cap de setmana 21-22 de gener de 2012

Reale Cadet Masculí Vilafant 76 - 13 C.B.Campdevànol

Reale Cadet Masculí - 76 - Guillem (6), Kike (16), Andreu (-), Pau Batlle (13), Sergi (-) - cinc inicial - Ion (15), Lluc (3), Pau Castillo (11), Pablo (2), Àlex (4), Arnau (6) .
10/20 TL, 13 Faltes Personals, Cap Eliminat.

C.B.Campdevànol- 13 - 7/8 TL, 17 Faltes Personals, Cap Eliminat

Parcials: 22-2, 18-4 (40-6), 20-4 (60-10), 16-3 (76-13)
Partit sense història dominat de principi a fi per l'equip empordanenc. A destacar la constància de l'equip que en cap moment s'ha relaxat i ha mantingut el mateix nivell els 40'.

Reale Cadet Femení Vilafant 70 - CB Roses 28

Jugadores: Clàudia (31), Elena (23), Eva (5), Nora (5), Meritxell (3), Paula (2), Maria G. (1) i Emma .

Parcials: 18-2, 9-9 (27-11), 19-8, 24-9, (43-17).
6 tirs lliures de 20.
Final de la primera volta amb una còmode victòria però poc convincent. Si volem continuar en la mateixa línia de resultats, haurem d'augmentar la intensitat i la concentració al llarg dels 40 minuts en els propers partits.
Continuem amb el poc encert en tirs lliures!

Reale Preinfantil Masculí Vilafant 40 – 53 Santa Coloma de Farners

Jugadors: A.Palol (2), G.Cuadrado (4), F.Baraut, M.Moncanut (2), N.Girones (4) –cinc inicial, A.Pararols, M.Pons (16), A.Caritg (4), I.Torres (4), P.Sala (6).

Parcials: 5-16, 15-10, 6-17, 14-10.
Tirs Lliures: 2/11. Faltes personals: 12
Victòria del líder de la categoria a Vilafant. Tot i la derrota, el Vilafant ha fet un gran partit amb una excel·lent defensa i un partit molt seriós. Segons l'opinió dels entrenadors locals, és el camí a seguir.

Reale Bàsquet Mini masculí Vilafant 60 - 69 CB Cornellà del Terri

Jugadors: Palomeres (23), Nogués, Torres (12), Ayats (7), Pons - cinc inicial-, Crespo (12), Insa (6) i Sedano.

Parcials: 9-10, 6-12 (16-22), 6-7 (22-29), 0-5 (22-34) 7-2 (29-36) 11-19 (40-55), 2-5 (42-60), 19-9 (53-69).
14 faltes. 6/11 tirs lliures. 5 triples (2 Ayats, 2 Torres, 1 Crespo).
Molt bon primer partit de la segona volta contra un rival que en la primera jornada ens va tancar el marcador. Llàstima que el quart quart no s'hagi pogut anotar res.

Felicitar a tot l'equip per la intensitat demostrada durant tot el partit que posa en valor el treball realitzat als entrenaments.

CB Fontcoberta 35 - 85 Reale Bàsquet Mini femení Vilafant
(35-146)

Jugadores: Anna Caritg (13), Núria Caritg (27), Berta (14), Elena (21), Núria Ginesta (28), Íngrid (14), Aina (22) i Clara (7).

Parcials: 8-16; 0-26; 0-17; 3-15; 2-18; 7-23; 11-9; 4-22
Partit sense història amb un Vilafant molt superior, on han participat en el joc totes les jugadores. Donem la benvinguda a la Clara després de la seva lesió al braç.

Reale Bàsquet Premini Mixt Vilafant 67 - 18 CB Sarrià de Ter B

Jugadors/es: Amàlia (4), Clara (6), Estel (5), Jan (4), Laura (11), Pau S. (21), Pau V. (6), Sergi (10).
Parcials: 7-0, 10-2, 16-2, 5-4, 7-0, 6-0, 6-8, 10-2.
Molt bon partit jugat del Premini Mixt Vilafant en el qual hi ha hagut una superioritat clara de principi a final del partit. Els jugadors han posat ganes i intensitat des del principi del partit fet que ha fet que ens hàgim escapat ràpid en el marcador. També cal destacar el gran nombre de passades que s'han realitzat durant tot el partit i la gran quantitat de rebots que s'han agafat, tant en atac com en defensa. Així doncs, amb aquest partit tornem a recuperar la dinàmica de fa tres jornades; a seguir així!

Reale Bàsquet Premini femení Vilafant 34-56 Adepaf

Jugadores: Íngrid (11), Laia (2), Nora, Amàlia (4), Estela, Carla (5), Laura, Èlia, Clara (8), Estel i Xènia (4).

Parcials: 0-0, 6-8, 4-6, 5-4, 5-14, 2-2, 8-11, 4-11.
Tot i el resultat advers, bon partit del premini femení. Les jugadores han sortit amb ganes des del primer minut i tot i que hi ha hagut moments que les coses no sortien bé, han continuat lluitant i treballant fins el final. Ens ha faltat encert en el tir, velocitat a l'hora de recuperar en defensa i més atenció a les passes de sortida, però hem millorat: comencem a aixecar el cap i a passar la pilota amb més rapidesa. Dos quarts molt dolents han propiciat aquesta diferència en el marcador.