Resultats cap de setmana 14-15 de gener de 2012

Pia Olot 49 - 63 Reale Bàsquet Cadet Masculí Vilafant

Pia Olot B - 49 - 5/9 TL, 11 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Reale Cadet Masculí - 63 - Martí (2), Kike (15), Pau Batlle (16), Pau Castillo (-), Arnau (2) - cinc inicial - Ion (8), Lluc (-), Guillem (-), Andreu (12), Sergi (-), Pablo (8) . 8/12 TL, 16 Faltes Personals, Cap Eliminat, 1 Triple, Andreu.

Parcials: 16-12, 6-20 (22-32), 8-25 (30-57), 19-6 (49-63)
Partit amb masses contrastos per qualificar-lo de bo. Després d'un mal inici de partit (16-8 en el 9') degut a la deplorable actitud defensiva, ha aparegut l'equip que ens té acostumats, intens defensivament i letal en les situacions d'avantatge, amb cada vegada millor joc de rotació de pilota i treballant els 2c2. El parcial, demolidor, 14-49 en els següents 21'. Amb el partit decidit, ha aparegut el pitjor joc de la temporada amb actituds impròpies d'un equip que vol estar competint amb els millors, reduint l'avantatge a la mínima expressió.

En positiu, destacar el treball del joc interior, i la més que correcta direcció de l'Andreu. També, cal reconèixer l'esforç realitzar per en Pablo, Guillem, Ion i Martí per jugar amb molèsties afectant al seu rendiment.

UE Ripoll 53 - 78 Reale Bàsquet Cadet Femení Vilafant

Jugadores: Clàudia (28), Elena (17), Meritxell (15), Eva (9), Nora (9), Emma, Maria V. i Paula.

Parcials: 12-18, 13-13 (25/31), 10-28, 18-19 (28/47)
6/18 tirs lliures Després d'una primera part igualada, l'equip ha reaccionat en el tercer quart amb un millor posicionament defensiu. Un partit seriós de totes les jugadores. Continua pendent el percentatge de tirs lliures.

Reale Bàsquet Preinfantil Masculí Vilafant 54 - Sant Feliu 38
Jugadors: A.Palol (12), G.Cuadrado (9), F.Baraut (2), M.Moncanut (9), N.Girones (2)-cinc inicial, A.Pararols (2), M.Pons (6), A.Crespo (4), M.Torres, A.Caritg, I.Torres (6), P.Sala (2).

Parcials: 8-8, 10-13, 20-7, 16-10
Tirs Lliures: 1/11
Faltes personals: 12
Bon partit local. Tot i la victòria en el marcador, els dos punts se’ls enduu l’equip visitant per un error en l'alineació local. Una errada que no tapa el gran partit dels locals. Des d’aquí felicitem a tot l'equip.

Reale Bàsquet Mini Masculí Vilafant 53 – 82 U.E. Ripoll

Jugadors: Crespo (21), Insa (1), Alonso (3), Ayats, Pibernat -cinc inicial-, Torres (9), Palomeres (13), Sedano (6), Pons i Puigmal. Cap eliminat. 3 triples (Crespo, Alonso, Torres). 4/8 en tirs lliures.

Parcials: 3-11, 8-6 (11-17), 0-15 (8-32), 9-9 (20-41), 12-6 (32-47), 8-12 (40-59), 7-11 (47-70), 6-12 (53-82).
Darrer partit de la primera volta que confirma la bona evolució en el joc del Vilafant. Llevat la manca d'encert en el tercer quart que ha afavorit que el Ripoll es distanciés en el marcador, el partit ha estat de joc intens i ben competit per part d'ambdós equips. Felicitats a tot l'equip pel compromís demostrat, i ens alegrem del retorn d'Insa després d'un mes d'absència per lesió.

Unió Vedruna 48- 98 Reale Bàsquet Vilafant Mini Femení
(48-131)

Jugadores: Anna Caritg (28), Núria Caritg (18), Berta (8), Carla (2), Núria Ginesta (36), Íngrid (15), Aina (24) i Estel.

Parcials: 9-20, 5-8, 4-20, 5-18, 7-8, 6-20, 4-20, 8-17
Bon partit després de l'aturada nadalenca, amb l'ajuda de dues jugadores del pre-mini femení i el recolzament de les jugadores més grans. Han fet un joc vistós i ràpid en atac, però s'han de millorar aspectes defensius.

CEE Montessori Palau 52 - 22 Premini Mixt Vilafant

Jugadors/es: Èlia, Íngrid (2), Jan (4), Marc, Nora, Pau S. (11), Pau V. (2), Sergi (3).

Parcials: 12-0, 8-2, 8-2, 10-0, 6-6, 4-2, 4-2, 0-8.
Mal partit jugat fora de casa del Premini Mixt Vilafant. Durant tota la primera part, hi ha hagut una falta constant de ganes i actitud i això ha fet que els rivals s'hagin distanciat notablement del marcador. Ha faltat ritme, passar més la pilota i anar amb més força al rebot. A la segona part però, hi ha hagut un canvi d'actitud i això ha permès que el partit fós més igualat ( en tota la segona part el parcial ha estat de 14-18 a favor ), però la diferencia de punts era molt alta. Del partit doncs, ens quedem amb la segona part, que és on millor hem sabut desenvolupar el nostre bàsquet.