Resultats cap de setmana 4-5 de febrer de 2012

Tots els partits que es jugaven a casa aquest dissabte, es van traslladar a Lladó a causa de les baixes temperatures. Moltes gràcies a l'ajuntament de Lladó.

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Bàsquet Porqueres 43 - 75 Reale Cadet Masculí Vilafant

Bàsquet Porqueres  - 43 - 2/14 TL, 1 Triple, 23 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Reale Cadet Masculí - 75 -  Ion (7), Martí (10), Andreu (15), Pau Batlle (15), Pau Castillo (3),  - cinc inicial - Guillem (2), Kike (12), Sergi (2), Pablo (5), Arnau (4)  . 11/28TL, 18 Faltes Personals, Cap Eliminat, 2 Triple, Martí i Pablo

Parcials: 9-26, 19-7 (28-33), 6-19 (34-52), 9-23 (43-75)
Partit dominat de principi a fi, gràcies a la intensitat defensiva mostrada en el primer quart. Una mala defensa sobre el pívots en el segon quart ha semblat que permetria entrar en el partit a l'equip del Pla de l'Estany, però afortunadament ha estat només un miratge. L'excel·lent defensa en les segones ajudes de l'Arnau ha mostrat a la resta de l'equip com parar l'atac local deixant-lo en només 15 punts en els segons 20'. Això, i una cada vegada més evident millora en el joc estàtic, en la rotació de la pilota i en especial entre pívots, on destaquen en Martí i en Pau. Cal millorar els tirs lliures, encara lluny de tenir un percentatge acceptable i les relaxacions defensives quan el marcador és favorable.

Pia Olot 51 – 56 Reale Cadet femení Vilafant

Jugadores: Clàudia (18), Nora (13), Meritxell (9), Elena (7), Eva (6), Paula (3), Maria V., Maria G., Emma.
Parcials: 15-20, 4-14 (19/34), 12-11, 20-10 (32-21)
8/16 tirs lliures.

Reale Preinfantil masculí Vilafant 52 – 71 Sant Gregori

Jugadors: A.Palol (6), G.Cuadrado (9), F.Baraut, M.Moncanut, N.Girones (6) –cinc incial, A.Pararols (3), M.Pons (12), A.Caritg (12), I.Torres (2), P.Sala (2).

Faltes personals: 17

Partit jugat a Lladó, degut a les baixes temperatures. El preinfantil de Vilafant ha jugat un partit de dues cares ben diferenciades: uns primers quarts amb diverses alternances en el marcador deixant un 26-26, a la mitja part i un cinquè quart molt esperançador amb un parcial de 11-2, que semblava que encarrilava la victòria local. Res mes lluny de la realitat: en aquell moment l'equip visitant, a hores d'ara ningú sap si de manera premeditada, ha començat a defensar en pressió zonal, iŀlegal en aquesta categoria. Tot i la permissibilitat arbitral i les queixes de diversos responsables del Bàsquet Vilafant, no ha estat fins a pocs minuts del final que l'àrbitre ha amonestat verbalment als jugadors visitants per la mencionada irregularitat. Tot i el parcial de 10-31 a favor dels visitants, s'ha de reconèixer la falta de concentració en els locals que no han sabut mantenir les opcions al final i han abaixat els braços en els moments finals, oblidant-se de defensar, de tancar el rebot, i de perdre una quantitat exagerada de pilotes.
Tot i la derrota, una pregunta... què hagués passat si l'àrbitre no hagués permès la pressió zonal?
Potser estaríem parlant d'un altre resultat.

Reale Mini masculí Vilafant 36 – 57 CB Roses Verd

Jugadors: Palomeras (8), Torres (7), Ayats, Pons (4), Insa -cinc inicial-, Crespo (10), Puigmal, Alonso (5) i Sedano (2).14 faltes, cap elminiat. 4/14 en tirs lliures. 2 triples (Alonso i Crespo).

Parcials: 10-11, 2-11(12-22), 3-4(15-26), 4-6(19-32), 2-13(21-45), 2-2(23-47), 3-4(26-51), 10-6(36-57)
Segon partit de la segona volta i es continua notant la millora respecte al partit d'anada. Els 21 punt de diferència del resultat final són fruït d'un nefast 4 temps on l'equip local ha enterrat tota possibilitat d'optar pel partit. Malgrat tot, cal destacar l'esforç de tots per posar en pràctica allò que es treballa a l'entrenament. Com a cosa positiva, assenyalar que dels 9 jugadors, 7 han anotat punts.

CB Roses 57 – 18 Reale Premini femení Vilafant

Jugadores: Íngrid (2), Amàlia, Carla (2), Laura (6), Èlia (3), Clara (3), Estel (2), Xènia.

Parcials: 8-2, 4-0, 9-0, 10-5, 6-0, 4-4, 8-1, 8-6.
Derrota del premini femení contra el primer classificat. No ha estat un bon partit en general, tot i que en alguns moments s’han vist bones jugades i la majoria de jugadores han lluitat tot el partit. Ha estat també un partit difícil per l’agressiva defensa de l’equip local. Ens ha faltat físic, més solidaritat en defensa i continuar jugant com sabem davant d’un equip superior a nosaltres. Tot i així, continuem millorant, hem sabut sortir centrades des del primer quart i cada vegada aixequem més el cap i passem més i millor la pilota. Destacar l’aportació de totes les jugadores, sigui amb una bona defensa, baixant la pilota i sabent sortir de la pressió, desmarcant-se per a poder rebre, agafant rebots, encistellant... Totes aquestes feines són igual d’importants per l'equip.
A continuar treballant!

Reale Premini mixt Vilafant 36 - 6 Escolàpies Figueres

Jugadors/es: Albert (5), Estela, Jan (4), Laia, Marc (4), Pau S. (17), Pau V. (4), Sergi (2).

Parcials: 13-0, 6-2, 8-4, 9-0.
Partit guanyat amb facilitat per el Premini Mixt Vilafant. Degut a les baixes de l'equip rival, s'han realitzat només 4 quarts de 5 minuts cada un. Tot i la curta duració del partit, s'han pogut veure coses positives, com el gran encert a les entrades i moltes passades. En resum, un bon partit.